10 sfaturi pentru cei care se gândesc să-și redecoreze livingul

De fapt, crearea unui interior de cameră de zi, chiar și de cea mai mică dimensiune, care vă va fermeca pe dvs. și pe oaspeții dvs., nu este atât de dificilă pe cât pare! În plus, este o ocazie excelentă de a vă realiza abilitățile și ideile creative.

Desigur, este minunat atunci când designerii profesioniști vă pot ajuta să vă creați propria cameră de zi, dar există și câteva idei interesante. Și suntem bucuroși să le împărtășim!

1. creați un punct focal "nominal" în camera de zi. Ar putea fi un home theater, un șemineu, o bibliotecă sau chiar o fereastră cu o priveliște frumoasă. În jurul acestui centru sunt așezate mobilierul, covoarele și textilele.

2. Alege un stil comun de living și rămâi la el. Acesta poate fi un clasic universal rafinat, sau farmecul Provence, sau tehnologie modernă de înaltă tehnologie. De exemplu, un amestec de stiluri sau eclectic ar funcționa bine în camera de zi a unei persoane creative sau a unui tânăr.


Citește și:

  • 6 sfaturi pentru cei care vor să își amenajeze livingul în contraste
  • Cum de a alege mobilierul pentru camera de zi?
  • Cum de a aranja o cameră de zi într-un apartament mic
Citește mai mult  Produse noi pentru luna februarie la IKEA

3. Nu încărcați camera de zi cu prea mult mobilier. Camera de zi nu ar trebui să fie prea mică, mai ales dacă aveți adesea oaspeți în ea. Creați o intrare mare în camera de zi, dacă este posibil, dar nu o faceți prea grea culoarul său îngust.

În imagine: Cole & Son Alma 100/11055 tapet Cole & Son Alma 100/11055.

4. Pereții din camera de zi nu trebuie să fie prea întunecați. Acestea "comprimă" vizual Face ca încăperea să pară mai degrabă sumbră – iar perdelele sunt excelente pentru a crea o bază de culoare folosiți culori deschise și calde pentru o stare de spirit pozitivă. Dacă doriți să vă relaxați, folosiți culori reci și calme pentru pereți. Și folosind contraste de culori, camera de zi poate fi împărțită în zone.

5. După renovare, în viața de zi cu zi, încercați să nu aglomerați spațiul din camera de zi. Numărul mare de lucruri din sufragerie este cu siguranță "consumat" spațiu prețios și senzația sa.

Camera de zi este poate cea mai izbitoare reflectare a gusturilor tale estetice și a statutului tău, așa că este important să o faci confortabilă și elegantă, chiar dacă dimensiunea camerei tale de zi lasă mult de dorit. Dacă vă gândiți să vă renovați camera de zi.. Fotografiile de interior din reviste și de pe internet pot fi o mare sursă de inspirație. Designerul Natalia Preobrazhenskaya are câteva sfaturi practice.

În fotografie: Pernă și perdea Flora FN002 de Chelsea Textiles.

5 sfaturi utile pentru "reparații fără reparații" De la Natalia Preobrazhenskaya:

1. Nimic străin. Efectuați un audit. Scapă de lucrurile inutile și de obiectele mici de pe rafturi și, dacă este posibil, eliberează spațiu în cameră prin mutarea mobilierului. Crede-mă, chiar și după astfel de acțiuni simple, camera ta de zi se va schimba și "respira" altfel.

Citește mai mult  Apartament în stil ecologic: atelier Geometrium

2. Textil pentru a se potrivi cu stilul. Să știi asta.. Perdelele sunt excelente pentru a da tonul culorii și al atmosferei! Cea mai bună soluție ar fi să înlocuiți complet schema de culori a perdelelor. De exemplu, schimbați perdelele închise la culoare cu perdele deschise, perdelele aurii cu perdele metalice, perdelele grele cu perdele ușoare sau invers. Nu vă fie teamă de experimente și contraste îndrăznețe! Veți fi surprins de modul în care pernele decorative cu imprimeuri luminoase vă înviorează interiorul, creează o atmosferă mai veselă și adaugă o notă nouă, proaspătă unui mediu familiar.

Dacă doriți ca camera dvs. să arate mai elegant, perdelele în nuanțe moi, pastelate, legate cu cordoane decorative și ciucuri sau șiruri de mărgele, pot îndeplini perfect această sarcină.

  • Perie Ovale Con Cristalli de la Momenti
  • Periile Mappi de la Cantori
  • Bocciolo tassel de Momenti
  • Perie Uovo di Cristallo de la Momenti

Perie Ovale Con Cristalli de la Momenti.

3. Haine noi. Perdele noi la locul lor? Perne! Dacă nu aveți perne decorative – cumpărați și, dacă sunt disponibile, asortați-le cu huse noi, cu textură strălucitoare. Chiar și aspectul cel mai auster, rezervat sau plictisitor al casei tale nu poate rezista la o astfel de presiune și se schimbă imediat în cel mai bun mod. Nu uitați, totuși: pentru ca pernele decorative să funcționeze bine în interiorul dvs., paleta lor trebuie să fie în ton cu restul decorului din interior coordonează cu perdele, covoare, tablouri.

4. Regula unui singur accent. Căutați piese de mobilier mici, dar cool, cu multă personalitate și culoare, cum ar fi un fotoliu, o măsuță de cafea, un puf, o lampă sau un tablou frumos. O astfel de piesă va atrage imediat privirile și va fi un accent decorativ puternic pentru aspectul general al sufrageriei dumneavoastră.

Citește mai mult  Se lansează concursul Miassmobili

5. Galerie. Doriți să vă înveseliți renovarea camerei de zi? Fotografiile și tablourile înrămate pot fi foarte utile: pot adăuga cu ușurință o notă personală interiorului dvs. Principalul lucru de reținut este că imaginile trebuie să se potrivească și cu interiorul general al camerei. În cazul în care interiorul dvs. este luminos în sine, utilizați mai multe imagini monocrome. Așezați tablouri unice, de mari dimensiuni, într-o poziție proeminentă, de preferință deasupra unei canapele, a unei comode sau a unui șemineu.

Verificați aceste modele interesante de camere de zi

Interiorul camerei de zi dintr-un proiect de Arch.625 Interiorul camerei de zi din proiectul biroului de arhitectură GraDiz Interiorul livingului dintr-un proiect al arhitectului Andrei Stube
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: