Archiloft de Geometrix

La 21 noiembrie a avut loc la Bucure╚Öti marea deschidere a spa╚Ťiului futurist de tip loft, Archiloft.

O sta╚Ťie energetic─â istoric─â de la ├«nceputul secolului XX, complet reproiectat─â de designerii Ellen ╚Öi Michael Miroshkin de la Geometrix Design, a adunat aproximativ 600 de persoane sub acoperi╚Ö. Designeri, arhitec╚Ťi ╚Öi oameni de art─â s-au adunat pentru a s─ârb─âtori deschiderea unei noi platforme de design unde, potrivit creatorilor s─âi, tehnologia ├«nt├ólne╚Öte arta.

Ceea ce, în principiu, este ceea ce s-a întâmplat în acea seară.

Un robot industrial Kuka de trei metri a construit în timp real un obiect de artă parametrică de înaltă tehnologie, în timp ce o structură poligonală futuristă a devenit pânza unui spectacol audiovizual care a folosit grafica generativă.

Oaspe╚Ťii au fost ├«ntre╚Ťinu╚Ťi de un DJ japonez, iar evenimentul ├«n sine a urmat un format de cravat─â neagr─â, de la catering p├ón─â la codul vestimentar.

Ne-am propus s─â cre─âm un spa╚Ťiu de lucru la mod─â pentru ├«ntreaga comunitate de arhitec╚Ťi din Bucure╚Öti. Archiloft este o platform─â de evenimente educa╚Ťionale ╚Öi distractive pentru ateliere de lucru, premii, lans─âri de produse ale partenerilor ╚Öi evenimente corporative creative, a declarat Helene Miroshkina la deschidere.

Cite╚Öte mai mult  Cump─ârarea unui apartament: ╚Üine╚Ťi cont de preferin╚Ťele dumneavoastr─â ├«n materie de design interior
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: