Geometrium organizează un curs de masterclass pe tema Cum se elaborează o specificație detaliată a cerințelor împreună cu clientul

Pe 26 septembrie ( marți ) de la ora 20:00 MSc, fondatorii și co-directorii Geometrium vor susține un master class online pentru designerii de interior pe tema "Cum să scrii un brief de design detaliat cu clientul".

Vorbitori la atelier: Aleksey Ivanov și Pavel Gerasimov, designeri și co-directori ai Geometrium.

Vorbitori ai clasei de master: Alexey Ivanov și Pavel Gerasimov, designeri și co-directori ai Geometrium.

Ascundeți

În cadrul masterclass-ului, veți învăța cum să creați o specificație competentă a cerințelor, să reduceți la minimum modificările într-un proiect de design, să clarificați bugetul proiectului într-un timp minim, să țineți cont de toate dorințele clientului și să conveniți rapid asupra TT.

De asemenea, pe parcursul celor două ore de master class veți primi:

  • Metoda de comunicare pas cu pas cu clientul. Veți ști ce întrebări trebuie să puneți pentru a afla ce dorește clientul și ce decizii trebuie să fie convenite imediat în cadrul termenilor de referință.
  • Cunoștințe cu un buget. Îi veți putea oferi clientului dvs. o idee despre costul proiectelor finalizate în stiluri moderne.
  • Metoda de elaborare a RPT. Veți învăța cum să întocmiți rapid un album și să-l prezentați clientului pentru semnare.
  • Abilitatea de a face față temerilor și obiecțiilor clienților privind TK. Vei ști să răspunzi cu încredere la toate întrebările clientului.
Citește mai mult  PinWin 14. Ceremonia de premiere

Toți participanții la master class vor primi un bonus unic! Veți primi toate șabloanele și chestionarele atelierului Geometrium și le puteți folosi pentru a elabora un briefing de proiectare detaliat.

Vă va fi de folos să redactați împreună cu clientul un caiet de sarcini detaliat:

  • Conveniți mai rapid asupra proiectelor.
  • Petreceți mai puțin timp pentru dezvoltarea proiectului.
  • Oferiți clientului exact ceea ce își dorește.
  • Duceți-vă proiectele la nivelul următor și câștigați mai mult.

Atelierul vă va fi deosebit de util în cazul în care:

  • Designer cu experiență. Și doriți să vă dezvoltați profesional, să vă îmbunătățiți calitatea proiectelor, să minimalizați sau să reduceți numărul de editări pe proiectul de design.
  • Designer începător. Și doriți să învățați cum să comunicați cu clientul atât la prima întâlnire, cât și la cele ulterioare. Să știe cum să afle ce vrea și ce are nevoie clientul și să le implementeze corect în proiect.

Speakerii masterclass-ului: Aleksey Ivanov și Pavel Gerasimov, designeri și co-directorii Geometrium.

Costul participării:

1500 de Leu

Înregistrare:

>

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: