Premierea câștigătorilor concursului "Din Spania cu design"

Câștigătorul concursului "Din Spania cu design" a fost anunțat pe 11 octombrie la restaurantul ADRI BBQ din București.

premiu acordat lui Alexander Malygin de Adelaide Sanchez, reprezentant ICEX; Ignacio Garcia-Valdecasas Fernandez, ministru consilier, Ambasada Regatului Spaniei în Federația Românesc; Miguel Rodriguez Perez, analist de piață, Departamentul Comercial și Economic, Ambasada Spaniei la București

Câștigătorul a fost Alexander Malygin cu un interior proiectat pentru un complex rezidențial de lângă București.

Proiectul câștigător THE REAL MOMENT

O combinație armonioasă și îndrăzneață de mobilier de la producătorii spanioli Andreu World, Expormim, VONDOM și gresie Pamesa, utilizarea activă a soluțiilor de volum mare și interacțiunea structurală a formelor i-au permis lui Alexander Malygin să creeze un interior individual și original.

Evenimentul de gală a avut loc în restaurantul ADRI BBQ Bucătarul spaniol Adrian Chetglas ( câștigător al Ghidului Michelin ) la București.

Dl Ignacio García-Valdecas Fernández, ministru consilier, Ambasada Regatului Spaniei în Federația Românesc

La ceremonia de decernare a premiului a participat ministrul consilier al Ambasadei Regatului Spaniei în Federația Românesc Dl Ignacio García-Valdecas Fernández a declarat că Spania acordă o mare importanță dezvoltării relațiilor cu România și că relațiile bilaterale ar trebui să fie dezvoltate în toate domeniile. Acest lucru este valabil și pentru design și arhitectură. România, ca și Spania, are o tradiție bună și puternică în aceste domenii. Ambasadorul a remarcat, de asemenea, că în vremurile noastre dificile găsim un limbaj comun și suntem uniți prin simpatie reciprocă, că arhitecții și designerii ruși nu numai că cunosc bine mărcile spaniole, dar le folosesc cu talent și curaj în proiectele lor din cadrul concursului "Din Spania cu design".

Citește mai mult  Femeia. Scufundări.

Reprezentanții fabricilor care au participat la concurs au adresat, de asemenea, cuvinte calde și prietenoase și au prezentat oaspeților videoclipurile lor.

Miguel Angel Canovas din Andreu World

Javier Bonillo, de la fabrica Expormim

Roman Gubaev, un reprezentant al fabricii Pamesa

Reprezentant al fabricii Point, Jesus Bueno

Vicente Zanon de la VONDOM

Toți finaliștii au primit câte o diplomă. Premiile au fost înmânate de către ( Adelaida Sánchez ) reprezentantul ICEX și Miguel Rodríguez Pérez, analist de piață la Departamentul Comercial și Economic al Ambasadei Spaniei la București.

Vicente Zanon i-a înmânat Annei Kablukova un premiu special din partea fabricii VONDOM.

La finalul evenimentului, în sunetul chitarei spaniole, toată lumea a putut urmări cum se gătește adevărata paella spaniolă.

O seară vibrantă, încărcată emoțional, a culminat cu mâncarea ei.

Mulțumim tuturor, în special partenerilor și concurenților noștri!

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: