Proiecte ale câștigătorilor concursului NEXT+ la expoziția ARCH Moscow 2012

La ediția de anul trecut a expoziției ARCH București, secțiunea Design de mobilier a salonului a găzduit concursul NEXT, care a primit o continuare neașteptată în acest an. Au rezultat proiecte realizate de tineri designeri, care vor face parte din expoziția TeakHouse.

În 2012, TeakHouse a invitat o parte dintre participanții la concursul NEXT Young Talent Competition de anul trecut+ ( a se vedea "Produse noi la Salone Internazion" din Milano. «Concursul de idei de mobilier NEXT" de la 25.02.2011 ), organizată în cadrul expoziției ARCH de la București, pentru a proiecta o piesă de mobilier reală, iar apoi au dat viață celor mai bune patru modele. La selectarea proiectelor pentru concurs, curatorul Evgueni Polyantsev s-a ghidat după mai multe principii: seriozitatea proiectului, conformitatea cu capacitățile de producție și ideologia producătorului, precum și viabilitatea economică a proiectului. Lucrările realizate pot fi văzute la standul TeakHouse din cadrul Expoziției de arhitectură de la București -2012 ( cm. «"ARCH București – 2012" de la 28.04.2012 ) ) în designul de mobilier.

Georgy și Natalia Morozovs au proiectat Mantis ( "Mantis" șezlong șezlong ). Modelul transformator este o grilă plată din lemn de tec, care poate fi transformată, la propriu, într-o piesă de mobilier cu drepturi depline printr-o singură mișcare. Ca o manta mascată ca un mediu, acest obiect apare din mediul arhitectural într-un mod neașteptat Perete, podea, pereți despărțitori, grilă decorativă sau scândură de lemn. Conceptul proiectului- simplitatea, naturalețea și ușurința de utilizare pentru sarcina complexă de transformare a unui obiect.

Nikita Kovalev ( Napalm-design ) a creat o față dublă consolă Rusteak, plutind în aer. Efectul vizual este obținut prin faptul că modelul are un singur picior; cel de-al doilea este o măsuță laterală care servește și ca taburet. Potirul pe un cadru din lemn masiv de tec este prevăzut cu panouri glisante, realizate cu ajutorul unor fragmente antice și decorate cu picturi și sculpturi. Conceptul proiectului- Pentru a crea o piesă de mobilier multifuncțională cu utilizarea minimă a tehnologiilor și mecanismelor de fixare complicate, păstrând în același timp originalitatea materialelor folosite.

Citește mai mult  Materialele tradiționale de mobilier de baie

Olesya Smirnova a proiectat originalul Lampă de podea Free-skate 21. Deoarece acest tip de lampă într-un interior acționează adesea ca un accent decorativ luminos, s-a decis să se experimenteze cu aspectul său, ceea ce a dus la o bază mobilă realizată dintr-un skateboard aruncat. Abajurul luminos este realizat din elemente mici din diferite tipuri de lemn ( stejar, fag, tec, lemn de trandafir, mahon ). Concept de proiect- reciclare cu un zâmbet.

Nikita Dubov a proiectat un modular TeakChaos rack TV. Punctul culminant al modelului este reprezentat de fronturile neobișnuite "asamblate" realizat din lamele de lemn de tec. Elementele sunt dispuse într-un mod haotic ( acesta este numele modelului )- este generat pe baza unei combinații de numere aleatoare. Pereții raftului sunt din sticlă neagră, care adaugă grafică și nuanțează frumusețea lemnului natural.

Expoziție la expoziția "ARCH București" va fi completată de scaune de bar concepute de aceiași designeri pentru competiția NEXT+, precum și de obiecte din colecția în ediție limitată de Gleb Korobov, creierul din spatele TeakHouse.

Aflați mai multe pe site-ul oficial al
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: