Primul magazin LG ELECTRONICS Premium Shop

LG Electronics, în anul aniversării a 60 de ani de la înființare, a deschis primul magazin de electrocasnice și electronice premium în prestigiosul centru comercial Metropolis.

Primul magazin premium LG din Metropolis, mașinile de service LG

Noul punct de vânzare LG din Metropolis a căpătat statutul de magazin emblematic și se diferențiază de celelalte prin faptul că însoțește clienții în toate etapele deciziei de cumpărare. Acest lucru este precedat de posibilitatea ca utilizatorii să testeze ei înșiși produsele în magazin, să le vadă beneficiile, să pună toate întrebările necesare, inclusiv cele legate de service.

La ceremonia de inaugurare a magazinului, președintele LG Electronics în România și CSI, dl Il Hwan Lee, a declarat:"Noul magazin nu este doar un spațiu de vânzare cu amănuntul, ci și un loc în care clienții pot afla mai multe despre produsele LG și avantajele acestora printr-o experiență interesantă pentru clienți. Datorită dobândirii acestor cunoștințe în practică, conceptul de "loialitate față de marcă" capătă un nou sens.»

Scenaristul și producătorul de film Egor Konchalovsky

Primii oaspeți ai magazinului au fost reprezentanți ai artei și culturii, ai filmului și televiziunii, muzicieni și personalități teatrale, personalități publice și participanți la numeroase programe sociale la nivel personal, corporativ și chiar guvernamental.

Edgard Zapashny, director al Marelui Circ de Stat din București, Tatiana Shakhnes, director de PR al LG Electronics

Mulți dintre ei folosesc produsele LG de mulți ani și au venit să vadă noul site, unde este atât de convenabil să alegi electrocasnicele pentru casă.

Directorul PR al LG Electronics, Tatiana Shakhnes și nutriționistul Margarita Koroleva în zona de reculegere

Citește mai mult  Femeia. Scufundări.

La deschiderea magazinului a venit și un jurnalist Tatiana Vedeneeva, Prezentatoare TV, jurnalistă și actriță Tatiana Gevorkyan, actriță de teatru și film Anna Mikhailovskaya, Prezentatori TV Irina Muromtseva și Maxim Sharafutdinov, Prezentator radio și TV, jurnalist muzical, DJ, laureat al Premiilor Ovation, Radiomania și Popov, Margarita Mitrofanova, Actriță de teatru și film Glafira Tarkhanova, actriță de film și televiziune Anna Khilkevich, actriță de teatru și cinema, prezentatoare TV Katerina Shpitsa, actriță de film și televiziune, dansatoare și coregrafă Yevgeny Papunaishvili, solist principal al Baletului Bolshoi Anna Tikhomirova, Actor, regizor, scenarist și producător de film rus Yegor Konchalovsky, actriță pop, de film și televiziune, umoristă și parodistă, artistă de onoare a Rusiei, Elena Vorobei, Artist al Poporului din România, Director al Marelui Circ de Stat din București, Producător general și prezentator al Festivalului Internațional de Artă Circală IDOL, Edgard Zapashny, fotbaliști, campioana Rusiei în sezonul 2016-2017, câștigătoare a Supercupei Rusiei, Andrey Yeshchenko, Celebrul fotbalist, prezentator TV și DJ, Ruslan Nigmatullin.

Alena Sanayeva, Ekaterina Odintsova, Tatyana Vedeneeva și frigiderul premium InstaView™ Door-in-Do

Ceremonia de deschidere a fost condusă de un prezentator și producător TV, fondator al agenției PR Trend, ambasador al mărcii LG SIGNATURE, Ekaterina Odintsova și actriță de film și teatru, vedetă a musicalului "Chicago", «Monte Cristo, «Maestrul și Margareta", «Jesus Christ Superstar, câștigătorul emisiunii "3 acorduri" pe Channel One, Anastasia Makeeva.

LG SIGNATURE OLED-TV, Președintele LG Electronics în România și CSI, Il Hwan Lee, familia Sanayeva

Trei generații ale familiei Sanayev au fost protagoniștii evenimentului: Elena Vsevolodovna, Artist merituos al RSFSR, a reprezentat generația mai veche și tradițiile, soț, scriitor, actor, regizor de film, scenarist și traducător Pavel Sanayev și designer de interior Alyona Sanayeva – o nouă privire asupra aparatelor electrocasnice și electronice, în timp ce tânăra Veronika a întruchipat generațiile viitoare care se vor bucura de noutăți.

Citește mai mult  Oksana Mas.365

Designerul Alisa Tolkacheva și-a prezentat modelele de rochii în zona de curățenie, unde este instalat LG Styler

Designer Alisa Tolkacheva și-a prezentat creațiile vestimentare într-o zonă de curățenie dotată cu mașini de spălat și Styler LG. Modelele-promotoare de la deschiderea magazinului premium LG au purtat rochii de culoare fucsia din colecția "Mantissa" și verde din colecția "Pure Colour" Designer.

Actrița de teatru și film Glafira Tarkhanova și designerul Alisa Tolkacheva

Alegerea locației primului magazin LG premium nu este întâmplătoare: pe de o parte, este vorba de intersecția autostrăzilor care duc spre centrul istoric al Moscovei, iar pe de altă parte, este vorba de intersecția drumurilor din București Spațiul cartierelor deja locuite din București și clusterul de naștere al complexelor rezidențiale moderne. Aceasta atrage un număr mare de cumpărători, atât cei care locuiesc în apropiere, cât și cei care vin în special la Metropolis la sfârșit de săptămână, unde există peste 330 de magazine și restaurante pe patru etaje.

Vizitatorul avizat și curios din Metropolis are ocazia de a face o călătorie în lumea electronicii cu LG, printr-o combinație de experiență a utilizatorului, acces la produse și înțelegere aprofundată a tehnologiei produselor companiei, cu ajutorul personalului talentat și orientat spre consumator al magazinului.

Produsele LG beneficiază de o garanție de producător de 10 ani pentru compresorul cu linie inverter, eficient din punct de vedere energetic și silențios, de la frigidere; motorul inverter cu acționare directă ( mașini de spălat ) Smart Inverter Motor™ ( aspiratoare fără fir ) și cuptoare cu microunde.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: