Cum să-ți împrospătezi casa pentru primăvară. Sfaturi de la Balcon Design

Designeri la Balcon ( @balcon.studio ) au pus împreună câteva sfaturi pentru a vă împrospăta interioarele la timp pentru primăvară, când nu sunteți gata pentru o schimbare majoră, dar "schimbați inimile noastre cer.

Korolev, Balcon Studio, designer Olga Lagodnaya

Tapet nu este doar pentru pereți

Folosiți tapet pentru a acoperi suprafețele neașteptate din casa dvs. – este o modalitate excelentă de a schimba lucrurile fără prea mult angajament, cheltuială sau bătaie de cap.Folosiți o rolă de tapet care vă place pentru a căptuși interiorul unui dulap sau al unei cămări, spațiul de sub o scară sau chiar un colț de lectură. Dacă sunteți încrezător în alegerea dvs., un tapet modelat pe tavan poate spori efectul camerei.

Farfurii decorative

Farfuriile din călătorii, de la producătorii locali de ceramică sau de la artiști moderni sunt foarte populare acum. Acestea arată deosebit de bine în zona sufrageriei sau pe peretele din bucătărie. Acestea pot acționa ca un accent într-un interior luminos, minimalist sau pot adăuga volum într-unul luminos.

Tishinsky per., Studioul Balcon, designer Olga Lagodnaya

Galeria de acasă

Dacă ați acumulat o mulțime de fotografii de familie, desene ale copiilor și amintiri scrise de mână, este timpul să le înrămați și să le expuneți pe același perete. De exemplu, în birou sau pe unul dintre pereții din camera de zi.

Oglindă de podea

Oglinzile nu sunt de prisos. O oglindă de podea va adăuga farmec și solemnitate la interior. Căutați un cadru care să se potrivească cu interiorul dvs.

Citește mai mult  Cum de a decora diferite stiluri de bucătărie

Complexul rezidențial Life Kutuzovsky, Balcon Studio, designer Anastasia Frolova

Rafturi minimaliste

Folosiți rafturile pentru obiectele dvs. preferate De asemenea, puteți cumpăra lucruri noi, cum ar fi lumânări sau tablouri mici, la care ați visat întotdeauna. Primăvara – a sosit momentul pentru astfel de achiziții.

Semne de neon

Element decorativ universal și luminos, care se va potrivi practic în orice interior și va fi plăcut de locuitorii de toate vârstele. Optează pentru litere motivaționale sau abstracte. Poate servi ca iluminare seara.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: