Jenny Yasnets despre designul interior contemporan englezesc

Designul interior modern este un concept dificil de definit. Fiecare designer și arhitect îi dă propria semnificație. Jenny Yasnets, șefa studioului de design Art Spice, vorbește despre principiile designului interior modern și parametrii acestuia.

În imagine: Jenny Yasnets, șefă a secției Art Spice Design

Despre design și redefinire Noi creăm interioare moderne, confortabile pentru viață. Dar întotdeauna, într-o anumită măsură, reciclarea și regândirea patrimoniului cultural care stă la baza unui anumit proiect. Puteți, de exemplu, să luați unul dintre proiectele noastre "Subtilități englezești". Aș spune că este destul de clasic și că are multe elemente englezești, dar nu aș merge atât de departe încât să spun că este un stil absolut englezesc.

Despre puritatea stilului britanic Cred că stilul englezesc poate fi creat de englezi în Anglia, dar pentru noi este la fel de stupid ca și pentru englezi să încerce să creeze un interior Românesc. Acest proiect Părerea noastră despre cum ar putea fi un interior cu elemente de stil englezesc. Acest punct de vedere este împărtășit de clientul nostru. Deoarece este incorect să excludem clientul din procesul de creare a interiorului De casa în care va locui. El ar trebui să fie un participant deplin în acest proces. Ea stabilește, într-o anumită măsură, direcția în care ne mișcăm.

Interioare moderne — este o sinteză de frumusețe, design și funcționalitate. Planificarea și decorarea stabilește stilul de viață. Ne asumăm o responsabilitate imensă atunci când începem un nou proiect, indiferent cât de activ participă clienții la acest proces. Rezultatul trebuie să fie confortabil, elegant, frumos, confortabil și locuibil. Firește, fiecare persoană are propriile asocieri cu aceste concepte, de care trebuie să se țină cont. Ca urmare, un spațiu modern, ar trebui să aibă individualitate și unicitate, care va fi în armonie cu sentimentul interior al persoanei care trăiește în ea. Acesta este cel mai important parametru, în opinia mea.

Citește mai mult  Cum să prelungești durata de viață a pomului tău de Crăciun

Citiți interviul în întregime la


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: