Ce este kittingul în designul interior și cum să vă realizați proiectul de vis

Designerul Anastasia de la studioul de design interior Balcon explică conținutul

Set complet – cea mai importantă etapă de lucru în cadrul unui proiect de design interior. Veți trece cu siguranță, dacă îndrăzniți să faceți mobilierul din spațiul de locuit. În spatele cuvântului "mobilă" este o serie de acțiuni ușor de înțeles: Aprovizionarea, monitorizarea prețurilor și achiziționarea de materiale de finisare, mobilier și articole de mobilier. Cu alte cuvinte, este "umplutura" proiectul dumneavoastră.

Unde începe totul?

«Sunt aproape un designer" – O frază pe care o auzim adesea de la clienți. Dar nu credeți că este absurd să sfătuiești un dentist cum să îți astupe cel mai bine dintele?.

Dacă doriți să realizați un proiect pe viață, cel mai bine este să contactați către profesioniști. Balcon Design Studio proiectează și implementează cu succes proiecte rezidențiale și comerciale din 2017. Noi suntem O echipă creativă de designeri, arhitecți, artiști și alți profesioniști calificați. Noi creăm interioare cu caracterul dumneavoastră.

Livingul din proiectul Perovsky, realizat de Balcon Studios

În implementarea exactă a proiectului de proiectare sunt importante: selectarea adecvată, achiziționarea de materiale și mobilier. Prin munca competentă a personalului, obțineți materiale și articole de interior la o reducere de studio și exact așa cum a fost gândit de designer.

Citește mai mult  11 sfaturi pentru cei care planifică o seră în apartament

Mobilier – este un proces minuțios și bine gândit, care implică un specialist în achiziții și un designer. Și, de asemenea, transportul, departamentul financiar, producătorul și instalatorul. Acesta este un lanț de acțiuni și decizii responsabile, calendarul de coordonare, producție, livrare în paralel cu lucrările de construcție pe șantier. În primul rând.

Documentație

În fotografie: Camera de zi din proiectul Balcon

Lucrând cu studiouri de proiectare profesioniste, aceste documente vă vor face viața mai ușoară. Chiar dacă îl cumpărați singur.

Specificația – este un document pe care îl primiți ca anexă la proiectul de proiectare. Tot ceea ce un designer pune într-un proiect de design nu este o imagine frumoasă și lipsită de sens. Un caiet de sarcini bine gândit pentru proiectul dumneavoastră.

Materialele și mobilierul enumerate în document sunt disponibile în mod gratuit, cu numerele de articol și datele de contact ale producătorilor. În caietul de sarcini al mobilierului și în lista de finisaje veți găsi o cantitate calculată de materiale.

Nu poți, dar vrei cu adevărat!

În fotografie: garderobă în proiectul complexului rezidențial "RedSide" de Balcon Studios

În timpul etapei de supervizare ( control și îndrumare a procesului de construcție până la realizarea completă a interiorului ) designerul lucrează îndeaproape cu dumneavoastră. Este o asigurare împotriva deciziilor pripite și a achizițiilor care ar putea să contravină conceptului dvs. și să vă distrugă proiectul, ca să nu mai vorbim de banii irosiți.

Experiență – costisitoare

Instalatorul și proiectantul experimentat au fost instruiți pentru a lucra cu diferite materiale și producători. Acest lucru nu înseamnă că ieftin este rău, ci scump bine. Experiența lor vă va economisi timp, bani și nervi. De exemplu, comportamentul unui material ieftin poate fi previzibil numai dacă a fost deja testat și constructorul știe cum să îl abordeze. Materialele scumpe necesită o pregătire suplimentară pentru a le manipula; prin urmare, este mai bine să angajați profesioniști calificați la locul de muncă și să vă oferiți o garanție de calitate; în caz contrar, riscați să deteriorați materialele și să aveți certuri cu constructorii.

Citește mai mult  Cum să stocați obiecte într-un dormitor mic

Mobilier la comandă

În imagine: Sufrageria și camera de zi din proiectul de locuințe Zagorje de la Balcon Studios

Mobilierul este adesea proiectat pentru un proiect specific, pe baza schițelor individuale ale designerului, deoarece nu tot ceea ce aveți nevoie se află în stoc. În prezent, aproape totul poate fi făcut la comandă. Studioul de design lucrează cu parteneri de încredere. În plus, designerul va face desene pentru ceea ce a proiectat. Lucrul inteligent de făcut.. Unele articole de mobilier ar trebui comandate de la producători locali și nu din Italia. Există mai puține probleme cu returnările în caz de greșeli și există mulți producători locali valoroși.

Vizualizări de interior Balcon ( @balcon.).

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: