Proiect Quay to Quay: Interior în culori deschise pentru un cuplu

Victory Design a proiectat un apartament ├«n stil scandinav pentru un cuplu t├ón─âr care locuie╚Öte ├«mpreun─â, petrece mult timp la serviciu ╚Öi prefer─â vacan╚Ťele ├«n familie. Apartament ├«n complexul reziden╚Ťial Park of Peace din Prospekt Mira, o fost─â cl─âdire de fabric─â.

Scopul nostru a fost de a crea un interior luminos, confortabil, liniștit și relaxat, folosind multe materiale naturale, în culori predominant albe și fără o aglomerare de culori active.

Spa╚Ťiul principal al apartamentului este ocupat de zona comun─â, unde proprietarii ├«╚Öi petrec cea mai mare parte a timpului. Spa╚Ťiul pentru zona de dormitor a fost minim, deoarece nu este camera principal─â din apartament. Spa╚Ťiu de coridor, ├«n principal pentru depozitare.


Citi╚Ťi ╚Öi despre:

  • Interior luminos pentru o familie cu un copil
  • Mobilier luminos + pere╚Ťi lumino╚Öi
  • Dormitor pe 14 "p─âtrate": un Nord cald ├«n stil scandinav

Hol de intrare

├Än hol predomin─â nuan╚Ťele deschise: pere╚Ťii sunt albi, ├«n timp ce podeaua este pavat─â cu gresie gri sub form─â de piatr─â. Accentul principal este pus pe corpurile de iluminat de form─â original─â: unul- este de in, iar cel─âlalt este de.. Ceramic─â. Fronturile dulapurilor sunt ├«mp─âr╚Ťite ├«n dou─â p─âr╚Ťi ╚Öi au texturi diferite. O parte, reflect├ónd designul u╚Öilor interioare ecranul televizorului at├órn─â ├«n alb cu lambriuri, iar cealalt─â parte este din lemn neted, f─âr─â m├ónere, pentru a sus╚Ťine fronturile de buc─ât─ârie.

Camera de zi

Spa╚Ťiul mic din camera de zi include o canapea tapi╚Ťat─â cu tapi╚Ťerie textil─â ├«n gri ├«nchis ╚Öi un sistem de rafturi pentru televizor. O canapea este zonat─â, separ├ónd camera de zi de buc─ât─ârie, ╚Öi este sus╚Ťinut─â de fronturile superioare ale buc─ât─âriei. Compozi╚Ťia rafturilor adaug─â varietate interiorului: amplasate haotic pe perete, ele combin─â elemente deschise ╚Öi ├«nchise.

Cite╚Öte mai mult  Test: Strategia de design interior

Buc─ât─ârie

Buc─ât─âria se afl─â ├«n centrul casei. Are un design minimalist: m├ónere ascunse, fronturi netede. Aici am folosit o tehnic─â interesant─â lemnul ╚Öi plasticul au fost combinate pentru a conferi fronturilor un aspect modern ╚Öi buc─ât─âriei un aer modern s─â devin─â o continuare armonioas─â a zonei de living. Amintindu-ne c─â acest apartament a fost construit pe locul unei foste fabrici, ne uit─âm la tavan. Beton, cu tavane cu grinzi este principala caracteristic─â a interiorului. Tavanul este accentuat de elemente de mansard─â, cum ar fi cablurile expuse ╚Öi o ╚Ťeav─â de e╚Öapament expus─â care sprijin─â stilul general. Lumini╚Ťele sunt responsabile pentru iluminarea buc─ât─âriei ╚Öi a camerei de zi.

Sala de mese

├Än sufragerie, instala╚Ťia a fost cea care a atras aten╚Ťia Accentuarea ├«ntregii zone comune. Este compus din forme rotunjite plate, de diferite culori ╚Öi ├«n─âl╚Ťimi, care creeaz─â o compozi╚Ťie tridimensional─â ╚Öi atrag aten╚Ťia. Zona de luat masa ├«n sine.. este o combina╚Ťie de diverse materiale sub form─â de elemente u╚Öoare pe picioare de lemn. Textilele de pe scaune se potrivesc cu ornamentele de pe picioare, iar corpul de iluminat de deasupra zonei de luat masa ├«ncorporeaz─â toate culorile folosite.

Dormitorul

├Än dormitorul complet alb, mulurile de perete sunt un accent, cre├ónd o suprafa╚Ť─â ├«n relief, precum ╚Öi elementele negre ale l─âmpii de deasupra capului. Proprietarii petrec cel mai pu╚Ťin timp aici, a╚Öa c─â aceast─â camer─â ├«ndepline╚Öte singurul rol.. spa╚Ťiu pentru dormit ╚Öi relaxare.

Baie

Baia este, de asemenea, finisat─â ├«n alb. Mobilierul iese ├«n eviden╚Ť─â, ╚Öi anume dulapul de sub chiuvet─â, care este finisat cu o combina╚Ťie de lemn de diferite culori. Fundalul alb nu este omogen: ├«n unele locuri este alb simplu, iar ├«n altele trece la marmur─â alb─â.

Cite╚Öte mai mult  Apartamente mici: cum s─â le faci mai spa╚Ťioase?

Rezultatul este un spa╚Ťiu pl─âcut de luminos ╚Öi atmosferic, cu accente atent plasate. Am reu╚Öit s─â cre─âm un spa╚Ťiu spa╚Ťios ╚Öi luminos ├«n stil scandinav, care ├«ntruchipeaz─â simplitatea ╚Öi confortul. Toate cerin╚Ťele clientului au fost luate ├«n considerare, iar clien╚Ťii au fost mul╚Ťumi╚Ťi de rezultatul final.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: