Twinstore organizează un concurs pentru designeri

Continuă competiția principală a celei de-a V-a ediții a Festivalului de Mobilă și Amenajări Interioare, susținută de Twinstore Gallery.

Prima rundă de calificare a concursului principal al celui de-al V-lea Festival Internațional de Mobilă și Design Interior este deschisă pe site-ul PinWin. Acesta este deschis tuturor celor care vin. Concurenții trebuie să:

  • propuneți sau alegeți orice stil interior la alegere
  • înregistrați-vă pe pagina de concurs de pe site-ul PinWin;
  • ajunge în orice zi la galeria Twinstore ( între orele 10:00 și 21:00, șapte zile pe săptămână ) pentru a face fotografii ale mobilierului și obiectelor de mobilier din galerie, adaptate la stilul de interior ales;
  • creați un colaj ( moodboard ) și puneți-l pe pagina dvs. de concurs.

Prima etapă a concursului, bazată pe vot online, va continua până la 10 septembrie.

Autorii celor mai votate tablouri de înțelepciune vor fi invitați la a doua rundă. Acesta va avea loc 17 septembrie de la 12:00 la 17:00 la Twinstore. Acolo, fiecare dintre participanți, împreună cu Elena Teplitskaya, un cunoscut designer de interior, își va crea propriul obiect de artă unic din materiale improvizate. Autorul celei mai bune lucrări, după părerea vizitatorilor și a juriului, va primi un premiu din partea partenerului principal al festivalului dealerul oficial al fabricii italiene de bucătării Scavolini din Twinstore.

Câștigătorul va avea de ales între un premiu în bani de 1 000 de euro și o excursie în Italia, finanțată de un sponsor, pentru un tur fascinant al fabricii Scavolini. Câștigătorii premiilor 2 și 3 vor primi, de asemenea, premii valoroase – un bioșemineu de la Planika și un set de postere decorative de interior de la Art in Vetro.


Votează-ți favoriții și participă la înscrierile PinWin pentru sezonul 9.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: