Vladislav Rudnițki și Alexander Malakhov pe ușile brutale

Care este identitatea corporativă a Doors Brothers?? Cât de mult se cere și din ce materiale sunt făcute ușile? Pentru ce interioare și pentru ce persoane este făcută?? Spune Vladislav Rudnițki și Alexander Malakhov, co-fondatori ai Doors Brothers Manufactory.

Despre stilul de semnătură. Realizăm uși în stil loft. Tehnologia noastră creează un efect învechit ( zgârieturi, efect de vopsea veche, patină ). De asemenea, fiecare model de ușă a fost dezvoltat de noi și are un design unic pe care nu îl veți găsi nicăieri altundeva. Facem uși de interior și de hambar. Uși Ușile Frații ușile sunt o unitate de stil independent în proiectarea oricărui interior.

Despre fabricație și materiale. Baza de producție a fabricii noastre este în Rostov-on-Don. Ușile sunt fabricate de meșteri locali sub supravegherea și îndrumarea noastră. Folosim pinul siberian sau așa-numitul cedru siberian ca material de bază. Acest material a fost ales pentru calitățile sale unice lemn dens și plastic, mai puțin expus la deformări naturale, un material foarte ecologic. Vopsirea materialelor pentru a obține diferite efecte Acrilice, vopsele nitro și emailuri de la producători străini.

Despre clienți și interioare. Ușile noastre sunt făcute pentru diferite intrări: interiorul poate fi orice doriți Loft sau stil loft pur, interior eclectic. Fără restricții. Clienții noștri sunt cei mai obișnuiți oameni care își asamblează propriile interioare, designeri profesioniști, precum și HoReCa, birouri și alte spații publice.

Despre cerere. Abia am intrat pe piață cu produsul nostru și cererea abia acum apare, dar avem deja un flux constant de comenzi. Cele mai multe comenzi provin de la designeri de interior, deoarece marketingul nostru se adresează acestui public țintă. Suntem noi înșine designeri de interior, deci cunoaștem specificul pieței.

Citește mai mult  PREMIUL LEXUS DESIGN AWARD 2018

Despre producție. Problema cu produsul nostru este că nu se poate standardiza niciun produs, deoarece fiecare comandă este unică. Lucrăm cu fiecare client în funcție de mărimea și nevoile sale, personalizând fiecare ușă pentru el. Producția în linie va transforma produsul nostru într-un produs fabricat în masă și în fabrică, ceea ce nu ar fi de dorit.

Șase dintre cele mai impresionante modele:
Loft Doors Brothers #7. Ușa olandeză clasică este realizată din ( pin &#41 lemn masiv;. Trei tipuri de vopsea, vopsea de lemn. Finisaj personalizat și două straturi de lac. Suprafețe metalice perforate cu cuie nituite, sticlă și plasă metalică.
Uși Frații AMBAR DOOR #1. Ușă clasică de hambar pe un mecanism cu balamale îmbătrânit în propria tehnologie, cu un mâner metalic solid din tuburi sanitare.
LAFT Doors Brothers #2. Ușă din colecția #Loft, fabricată din lemn masiv, vopsit, îmbătrânit, finisaj vintage și lac mat. Stilat cu inserție de grătar metalic cu grilă Rabitz. Semne metalice învechite retro și mâner de epocă de culoare fildeș cu încuietoare din alamă.
Loft Doors Brothers #1. Ușă din lemn masiv de frasin sau pin cu granulație texturată a lemnului. Vopsit și îmbătrânit, finisaj vintage, lac mat. Fereastră stilizată cu inserții colorate din sticlă armată. Suprapuneri din alamă cu nituri îmbătrânite și mâner din alamă de epocă.
Uși Frații Doors ușa Loft #3. Ușile Brothers #1 din colecția Loft, din lemn masiv, vopsite, îmbătrânite, finisaj vintage și lac mat. Stilat cu nituri metalice îmbătrânite, tratate ca rugina. Ușa are un mâner ceramic de epocă cu craquelure.
Uși Brothers #5 ușă de mansardă. Ușa Doors Brothers Door din colecția #Loft este realizată din lemn masiv de frasin cu un model de granulație fină. Finisaj vopsit, vopsit, de inspirație vintage, lac periat. Stilat cu inserții de sticlă colorată cu armătură, suprapuse cu nituri din alamă veche și mâner de alamă de epocă.
Citește mai mult  Top 3 expoziții de design de obiect

Alegerea ușilor

Uși Radius Deco din colecția Lumi-Nova de la brandul Lumi Ușa cu balamale din colecția Lumi-Arborum a mărcii Lumi Ușă batantă gravată marca Lumi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: