Acasă cu o piscină: de Vitaly Dorokhov

Casă la țară cu spa spațios, plante tropicale și perete de mușchi stabilizat. Mult exotism, dar piscina în stil loft este punctul central al proiectului.

Proiectul pentru o casă cu o piscină mare, realizat de Vitaliy Dorokhov, participant la concursul "Grădinăritul vertical al interiorului ( 3D )"

În fotografia casei cu o piscină, puteți vedea ideea de design: un contrast de linii drepte și cercuri. Liniile curate formează stilul arhitectural al casei moderne, în timp ce inserțiile circulare din panouri se armonizează cu amenajarea peisagistică din hol. Perete tropical imens, materiale naturale.. lemnul, piatra și mușchiul stabilizat au ajutat la crearea atmosferei unei stațiuni oceanice, unde vara nu se termină pe tot parcursul anului. Punctul focal al designului este piscina dreptunghiulară, integrată organic în structura camerei. Pe lângă zona de baie, veți găsi o saună, un hamam, un duș Sharko, o mină de sare, un bar de vinuri, o sală de gimnastică și o zonă de jocuri interactive.

Un proiect al designerului Vitaly Dorokhov Participant la concursul "Grădinăritul vertical interior ( 3D )"

Citește mai mult  Serialul BBC Sherlock
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: