O casă caldă cu culori glaciale

Se pare că interiorul a fost proiectat de designerul personal al Reginei Zăpezii. Cu toate acestea, detaliile atent alese fac ca apartamentul să nu pară gol și rece, iar Sergei Serpukhov a reușit să insufle căldură în pereții săi albi.

Fundalul acestui apartament: Apartament de 60 mp

Despre proprietari: tânără doamnă

Dorințele clienților: Utilizarea culorilor deschise

Renovarea și decorarea unui apartament necesită scheme de culori precise. Pentru acest proiect, designerul Sergei Serpukhov a ales albul ca și culoare principală în două scopuri: în primul rând, pentru a evidenția rafinamentul apartamentului și gusturile proprietarului și, în al doilea rând, pentru a umple de lumină o locuință nu prea spațioasă. Autorul a renunțat la ideea de a păstra livingul, dormitorul și bucătăria în culori și stiluri separate, iar rezultatul, așa cum se vede în fotografie, este un spațiu aerisit, unit de o idee comună, în loc de mai multe camere mici. Albul accentuează liniile curate, în timp ce accesoriile fermecătoare și textilele texturate oferă un contrast cu aceste margini și suprafețe strălucitoare.

Poate că cea mai înțeleaptă decizie a autorului acestui proiect a fost aceea de a nu experimenta cu culori și stiluri în încercarea de a înțelege imensitatea. Atât în camera de zi, cât și în dormitor, se folosește o combinație de două culori primare, tehnici de decorare omogene și mobilier curat, ușor sau transparent.

Reflectorul nu numai că ajută la iluminarea căii, dar evidențiază și arta și decorațiunile de pe parcurs.

De asemenea, echipamentele video moderne arată ca un accesoriu izbitor alături de obiecte metalice. O altă idee bună – o noptieră de argint în dormitor.

Citește mai mult  Locuința perfectă nr. 2: eclectic trendy

Deloc surprinzător, autorul nu a putut rezista să nu folosească aceste scaune cu scaune și spătare transparente atât în camera de zi, cât și în bucătărie, deoarece era greu de găsit ceva mai potrivit pentru acest regat înghețat.

De multe ori, finisarea apartamentelor în acest stil se termină cu proprietarii care se simt inconfortabil în apartamentul terminat. Cu toate acestea, în acest caz, nu apare un sentiment de gol și răceală – interiorul este plin de detalii care au fost în mod clar alese cu dragoste și grijă.

Accesoriile din metal alb se potrivesc perfect cu interiorul. Combinația ar mirosi a răcoare dacă nu ar fi covorul de blană de pe podea.

Designerul a luat foarte în serios alegerea textilelor: cuvertura de pat cu un model volumetric, faldurile grele ale perdelelor moi, tapițeria texturată a pufului contrastează cu pereții și mobilierul de cabinet, umplând interiorul cu căldură.

Alte proiecte plate

Interiorul unui apartament dintr-un proiect al arhitectului Alexey Komov Interior dintr-un proiect realizat de SBM studio Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: