Anglia: o casă într-un turn vechi

În Gloucestershire, Anglia, un turn abandonat era în picioare și se prăbușea. Dar nu s-a renunțat la ea: acum face parte dintr-o fantastică casă modernă proiectată de studioul De Matos Ryan.

Acest vechi turn rotund nu a fost construit în scopuri defensive, ci a fost un așa-numit "folie" – un pavilion de grădină menit să înfrumusețeze parcul peisagistic. În momentul în care turnul s-a prăbușit într-o stare pitorească, moda ruinelor a dispărut, dar a apărut una nouă – o combinație de antichitate și ceva ultramodern. Aceasta este tendința care a determinat noua soartă a vechiului turn – în fotografie este prezentat proiectul realizat de arhitecții De Matos Ryan.

Informații despre obiect:
Locație: Gloucestershire, Anglia.
Anul: 2011
Arhitecți:

Vedere generală ( vedere de sus ). Aici, în plus față de casa principală, o mică structură este vizibilă pe partea laterală – un garaj.

1 – Piscină. 3 – Camera de zi în plan deschis. 8 – Dormitor.

2 – Intrare. 3 – Camera de zi în plan deschis. 6 – Terasa. 7 – Camera de joacă. 8 – Dormitor. 9 – Baie. 10 – Terasă pe acoperiș.

1 – Piscină. 2 – Intrare. 3 – Camera de zi în plan deschis. 4 – Bucătărie. 5 – Camera de serviciu. 6 – Curte. 7 – Camera de joacă. 8 – Dormitor. 9 – Baie. 10 – Terasă pe acoperiș.

Terasa vitrată este principala sursă de lumină pentru "partea subterană a casei". Și este multă lumină în ea.

«Afară" De pe coasta dealului, piscina unește cu grație cele două părți, cea veche și cea nouă.

În plus față de curtea-bine, casa are ferestre laterale, așa că strălucește prin.

Citește mai mult  Camera de biliard într-o casă de țară: designer Larisa Dyachenko

Pentru ca interiorul să nu pară întunecat are un minim de compartimentare interioară.

Deoarece a fost comandat de către dezvoltatori, interioarele sunt foarte simple pentru a mulțumi potențialii clienți.

Seara, iluminarea artificială inundă bine curtea, lăsând-o să strălucească pitoresc.

Lucarnele rotunde din tavanul camerei de zi oferă o priveliște spre partea superioară a turnului: fotografia arată cum zidăria veche a acestuia se întâlnește cu zidăria stilizată a părții noi a clădirii.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: