Apartament cu 4 dormitoare cu 4 dormitoare: proiect de Elena Romashkova

Cum de a aranja 4 dormitoare într-un apartament cu patru camere și de a găsi încă loc pentru o cameră de zi? Elena Romashkova a propus o soluție non-trivială – să taie coridoarele și să creeze o cameră de zi în hol. Ce avem aici??

O mulțime de linii frânte dispar alternativ în pereții albi și sunt preluate de elementele de decor.

Informații despre apartament: Un apartament cu 4 camere de 130 mp. . în Ansamblul rezidențial Champion Park în Satul Olimpic.

Proprietarii apartamentului: o familie de cinci persoane, părinți, doi fii și o fiică.

Dorințele clienților: pentru a face 4 dormitoare.

Schema unui apartament cu 4 camere după reamenajare.

La 130 m². . A fost nevoie de a construi un spațiu confortabil pentru cinci persoane.

Pentru a crea patru dormitoare separate, apartamentul a fost complet reproiectat. În timpul reamenajării apartamentului cu 4 camere, bucătăria a fost mutată, WC-urile schimbate, logiile și grădina de iarnă au fost extinse și anexate. Principala provocare la reproiectarea unui apartament cu 4 dormitoare a fost prezența multor conducte și conducte de tranzit. În plus, designerul a trebuit să reorganizeze semnificativ spațiul pentru a scăpa de coridoarele suplimentare și pentru a obține mai mult spațiu utilizabil.

Din acest motiv, apartamentul este unghiular, ceea ce reprezintă un dezavantaj, dar au încercat să joace cu dezavantajele amenajării și să le ascundă cu ajutorul decorului Natura austeră a designului se bazează pe combinații contrastante de suprafețe întunecate cu pereți și tavane albe și pe natura grafică a liniilor și formelor drepte.

Fluturi înălțimiți pe pereți și o pasăre decorativă ( iconic Vitra ) pe masa de cafea înveselesc camera de zi întunecată.

Culorile contrastante și geometria strictă a formelor au devenit momentul definitoriu al designului interior. Un fotoliu de culoare vișinie închisă a acționat ca un accent luminos.

Citește mai mult  Casa ideală nr. 11: Notting Hill Mansion

Dispunerea liniară a mobilierului de bucătărie a eliberat spațiul pentru libera circulație.

Pentru a evidenția zona de luat masa, peretele de lângă birou a fost decorat cu un panou pitoresc.

Unul dintre fii este pasionat de sporturile cu motor, astfel încât camera sa este proiectată cu o temă auto și seamănă cu un showroom de mașini sport.

Loggia de la camera copiilor a fost înlocuită cu un colț de lucru.

Într-o altă cameră de copii, pentru un bebeluș care abia învață, spațiul este pictat în culori vii și suculente.

Un birou pentru copil pe loggia în timp ce pictează și își poate face temele mai târziu.

Dormitorul principal arată auster și minimalist. Mobilierul minimalist, geamurile panoramice și tavanele înalte dau un sentiment de libertate.

În regatul alb-negru al dormitorului părinților, există un singur accent luminos.. O imagine deasupra patului.

Dormitorul fiicei noastre mai mari este un pic kitsch, dar aceasta este o cameră de copil, așa că puțină ironie nu-i va face rău.

În timp ce camera de copii a băieților are un mobilier extrem de funcțional și modern, camera fetelor este dominată de alte forme de mobilier, mai elegante și mai feminine.

Schema de culori a acestei băi nu contrazice conceptul general de design interior al apartamentului- Aceleași vechi culori alb-negru.

Cadrul mozaic al căzii de baie și plăcile cu model de pe perete și podea diluează spațiul alb.

A doua baie este mai avangardistă: formele și culorile mobilierului sunt diferite Se folosește albastru revelator în loc de negru neutru.

Proiecte pentru dormitor

Interiorul dormitorului din proiectul realizat de către designer Interior de dormitor din proiectul realizat de designer Dormitor din proiectul realizat de 3D Design
Citește mai mult  Apartament cu trei dormitoare cu o loggie atașată: design de Valentina Ivleva și Mikhail Dultsev
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: