Apartament cu trei dormitoare cu o bucătărie în hol: un proiect de Elena Bituleva

Designerul nu a fost nevoit să modifice drastic aspectul apartamentului. Spațiul bucătăriei a fost ocupat de studiu, iar bucătăria a fost mutată… pe coridor. Bucătăria a ajuns în inima casei, la răscrucea tuturor drumurilor.

Diferite canapele, scaune de forme laconice, vitrine vitrate și iluminat pe mai multe niveluri – camera de zi modernă poate combina diferite elemente de interior.

detalii de apartament: Apartament cu 3 camere la etajul 1 al unei clădiri de cărămidă cu 12 etaje, construită în anul 2000.

Proprietarii apartamentului: Un cuplu căsătorit cu un copil.

Dorințele clientului: Prezentați două proiecte Proiect de reamenajare a unui apartament cu design clasic și modern.

Proiect de reamenajare a apartamentului – de la 3 camere la 4 camere.

Proprietarii apartamentului cu 3 camere, situat în clădirea Administrației Prezidențiale, au apelat la designerul Elena Bituleva. Nu se puteau decide ce stil își doreau pentru interiorul casei lor.

Designerul a primit sarcina – realizați un proiect de design pentru camera de zi în două stiluri diferite, cu aranjamente diferite. Designul general al apartamentului a depins de aspectul final al camerei de zi Fie că vrea să fie clasică sau modernă. Proiect câștigător într-un stil modern cu un strop de elemente clasice.

În plus, proprietarul a dorit să aibă un birou într-o cameră separată. Designerul a venit cu o soluție non-standard biroul va ocupa spațiul bucătăriei, iar bucătăria se va muta în holul lung cu o fereastră de tip bovindou. Ca urmare, bucătăria este plasată la intersecția tuturor "drumurilor" – Camera de zi este accesibil din holul de intrare, camera de zi și dormitoare.

Acesta este designul original al camerei de zi – în stil clasic, cu nișe încorporate, candelabru de cristal greu, mobilier clasic greu.

Citește mai mult  Suedia: o casă cu o cameră retractabilă

Designul clasic al camerei de zi arată nostalgic confortabil, dar conservator.

O consolă pe două picioare elegante servește drept birou în birou.

Camera copiilor are o mulțime de spațiu de depozitare. Cu ajutorul numeroaselor dulapuri și rafturi suspendate a fost posibil să se construiască nișe pentru un pat și o zonă TV.

Zona de dormitor este redusă în dimensiune, o parte din zona dormitorului este ocupată de un dressing spațios.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: