Apartament cu 4 dormitoare și 3 băi: Design by Sergei Ozhogin

Într-un apartament cu mai multe dormitoare, există de obicei 2 băi. Dar atunci când există trei copii în familie, acest lucru poate să nu fie suficient. Cum de a evita monotonia în cele 3 băi?

Camera are un amestec foarte colorat de lambriuri cu bule, plăci de mozaic și inserții jucăușe.

Informații despre apartament: Un apartament cu 4 camere de 168 mp. Apartament într-o clădire de 18 etaje din cărămidă solidă pe strada Tikhvinskaya din Kiev. din București.

Proprietarii apartamentului: părinți și trei copii.

Solicitări ale clienților: creați un stil economic ( nu clasic sau modern ) și să construiască 3 băi.

Schița unui apartament cu 4 dormitoare.

Proiectarea apartamentului cu 4 dormitoare a fost comandată de o familie tânără cu trei copii. Proprietarii nu sunt adepții interioarelor clasice sau ai minimalismului modern. Deci, în proiectarea acestui apartament cu 4 dormitoare, arhitectul a pus accentul pe un aspect rațional și un decor verificat. Camera de zi a fost combinată cu zona de bucătărie, creând astfel spațiu pentru o cameră suplimentară pentru copii. Și alte camere au suferit modificări Există două dressinguri, în hol și în dormitor.

Sufrageria-bucătărie ocupă o treime din suprafața apartamentului. Astfel, cele mai interesante finisaje au fost concentrate acolo.. Stuc venețian și pardoseli din marmură. Două domenii funcționale sunt separate de o "cale", care vine de pe hol.

Fiecare baie, și există mai multe în apartament trei, decorate în stil propriu: baia părintească- în culori pastelate, camera copiilor cu panouri și inserții colorate, o baie de oaspeți.. strict și funcțional.

Intrarea în apartament este proiectată pentru a maximiza impresia făcută oaspeților- mozaic din sticlă scumpă cu ramă din fier forjat cu cadru din aur natural, coloane de ordin corintic și grilaj din fier forjat.

Citește mai mult  În timp ce tu dormeai

Caracteristica dominantă a acestui interior- pardoseală din piatră, dictează nu numai schema de culori, dar, de asemenea, alegerea de mobilier, textile și iluminat.

Acest dormitor este proiectat pentru doi copii, motiv pentru care există atât de multe sisteme de depozitare diferite în cameră.

Locul de muncă din această cameră de copil este evidențiat de un perete tencuit închis într-o ramă elegantă.

Baia pentru copii este destinată copiilor de sex diferit a fost instalat un pisoar în plus față de toaleta din cameră.

Cabina de duș este finisată cu plăci de mozaic albastru în culoarea mării.

În spatele măsuței de toaletă se află un vestiar. Arhitectul a separat-o de dormitor, maximizând spațiul pentru dormit.

Baia pentru părinți are o cabină de duș spațioasă chiar și cei doi pot face un duș împreună, dacă doresc.

Baia cu hidromasaj semicirculară este ascunsă într-o cutie de perete din mozaic colorat.

Baia de oaspeți este proiectată foarte simplu și funcțional.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: