Casă din bușteni: proiect de Sergei Ozhogin

Cum de a crea un confort într-o casă din bușteni? La urma urmei, imaginile, posterele și tapetul nu sunt potrivite pentru pereții de bușteni. Autorul proiectului a rezolvat această problemă foarte ingenios, mutându-și toată atenția asupra tavanului.

Despre casă: casă de lemn cu două etaje din pin de Arhanghelsk, cu o suprafață de 350 de metri pătrați. .

Proprietarii sunt o familie de trei persoane, părinții și copilul.

Cerințele clientului: crearea unei case confortabile pentru reședința permanentă.

Amenajarea casei private: parter și etaj.

O casă din bușteni reține căldura, creează confort și arată impresionant în orice moment. Singura problemă care apare în planificarea și construirea unei astfel de case contracție logaritmică naturală. Așa că a fost necesar să se folosească dispozitive de fixare glisante.. compensează contracția pereților și garantează o viață lungă a casei.

Dispunerea casei este foarte funcțională și poate găzdui confortabil o familie mică pe tot parcursul anului. Toate spațiile comune sunt amenajate la parter, iar camerele private ocupă etajul al doilea.

Aranjamentul de la etajul al doilea oferă o separare în jumătatea de părinte și copil. Spațiu pentru o cameră suplimentară pentru copii în cazul în care se adaugă un nou membru în familie.

O combinație contrastantă de pereți luminoși și lemnul întunecat al scării stabilește dinamica acestei camere.

Pereții de bușteni sunt greu de decorat, așa că arhitectul s-a concentrat pe tavane. Plafoanele din toate camerele sunt căptușite cu gips-carton și tapet cu modele.

Studiul poate funcționa ca dormitor pentru oaspeți în timpul recepției.

Lounge-ul cu șemineu acționează ca un intermediar între sala de mese și camera de zi. În fața șemineului este amplasată o platformă specială din piatră pentru a evita ca scânteile să deterioreze podeaua de lemn.

Citește mai mult  Casă de țară cu iarbă artificială în interior: design de Art Gluck

Intrarea în balcon este marcată de un vitraliu colorat inscripționat în cadrul ușii.

Camera copiilor are mobilier și pereți clari, singurul accent luminos fiind tapet colorat pe tavan.

Jumătatea părintească include o cameră de zi, garderobă și dormitor. Canapeaua din camera de relaxare este situată vizavi de fereastră, care oferă o priveliște frumoasă asupra împrejurimilor.

Pe pereți și pe tavan a fost amplasată o manta din țesătură ușoară pentru a sparge monotonia interiorului din bușteni.

Iluminatul din dormitor este ascuns în spatele baldachinului dă iluzia că lumina iese din țesătură.

Baia de pe jumătatea părintească este de o dimensiune care rivalizează cu orice altă cameră. Există spațiu pentru o cadă cu hidromasaj de dimensiuni generoase și o cabină de duș.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: