Apartament cu două dormitoare cu un mini-office: design de Dmitry Kapran

Designerul Dimitri Kapran a îndeplinit dorința de bază a proprietarului unui mic apartament din New York. Toate zonele sale variate sunt clar lizibile, fără a da impresia că sunt fragmentate.

Trei ferestre și finisaje luminoase umplu zona de oaspeți cu aer și lumină.

Informații despre apartament: Un apartament cu două camere de 70 mp. m pe 5th Avenue în New York City.

Proprietarul apartamentului: persoană tânără.

Dorința clientului: să creeze mai multe domenii funcționale separate.

Planul unui apartament cu două camere după reproiectare.

Proiectul a fost creat în colaborare cu VANGUARD development™ ( New York ). Principala provocare a fost crearea mai multor zone multifuncționale într-un spațiu relativ mic.

Dispunerea neobișnuită a apartamentului a dus la împărțirea spațiului de locuit în două zone mari.. Personal și public.

Fiecare cameră dintr-un apartament cu un dormitor își poartă propria sarcină. Dormitorul și zonele sanitare sunt dedicate nevoilor stăpânului și sunt izolate de zona de oaspeți. Holul de intrare, camera de zi, mini-office, sala de mese și bucătăria sunt servite nu numai de proprietarul apartamentului, ci și de oaspeții care sosesc, astfel încât acestea sunt combinate într-un singur spațiu. Pereții despărțitori decorativi acționează ca un element de zonare Acestea au în comun un hol de intrare, un living și un mini-bucătărie.

Oglinzi- nu este un capriciu al designerului, ci o necesitate reală, deoarece ele decorează sistemul de aer condiționat încorporat existent. Acest sistem este adesea folosit în New York și este de obicei destul de inestetic ( grilă metalică gri închis ). A fost o adevărată atracție pentru ochi.

Holul de intrare ocupă un spațiu minim și face parte din zona de oaspeți. Un puf roșu poate completa camera de zi, dacă este necesar, în cazul în care numărul de locuri este insuficient.

Citește mai mult  Art deco apartament: proiect de Varvara Zelenetskaya

Parchetul ( parchet ) nu a fost schimbat, doar zona bucătăriei a fost acoperită cu inserții de piatră naturală.

O oglindă uriașă de pe perete a fost spartă în fragmente acest lucru este în concordanță cu conceptul general de împărțire a spațiului de locuit în zone mai mici.

Trei ferestre luminează în camera de zi în timpul zilei, iar noaptea și seara o varietate de lămpi ( candelabru, sconces, lămpi de podea ).

Zona de luat masa este amplasată pe un perete acoperit cu tapet Cole&Son.

Unitățile de bucătărie orientate spre camera de zi reprezintă un element excelent de zonare, separând zona de gătit de zona de luat masa.

Podeaua de-a lungul zonei de lucru din bucătărie a fost acoperită cu plăci de piatră sunt mai murdare și mai ușor de curățat.

Biroul de acasă nu a fost ascuns după o ușă, altfel ar fi devenit un dulap întunecat.

Patul de zi de sub fereastra din dormitor este destinat cititului de cărți și contemplării liniștite.

Dormitorul este amenajat cu mobilă greoaie numai cu rafturi deschise, fără sertare sau uși.

Un proiect al designerului Dmitry Kapran Cel mai bun proiect 3D al unui apartament de până la 70 mp. .» la .

Catalog cu design plat

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de 3D Design Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: