Un apartament cu două dormitoare transformat într-unul cu trei dormitoare: proiect realizat de Dmitri Grigoriev

Proprietarii au vrut să transforme apartamentul lor tipic cu două dormitoare într-un spațiu confortabil, funcțional și elegant, pentru ca fiecare membru al familiei să aibă propriul spațiu personal, lăsând în același timp loc pentru un living unde se poate aduna întreaga familie.

După remodelarea unui apartament cu 2 dormitoare, bucătăria și sufrageria s-au "mutat" în camera de zi – eliberând spațiu pentru un alt dormitor.

Informații despre apartament: Un apartament tipic cu 2 camere într-o clădire din cărămidă de 45,2 mp. m în complexul Poplar Grove, Kazahstan.

Proprietarii apartamentului: cuplu căsătorit cu un copil.

Dorințele clientului: Eliberați spațiu pentru o cameră de copil.

Reamenajarea unui apartament cu 2 camere în unul cu 3 camere.

Reamenajarea unui apartament cu 2 camere a început prin găsirea unui spațiu pentru o cameră în plus.. pentru copii. Ca urmare, a fost aleasă cea mai bună soluție pentru amenajare dintr-un număr mare de schițe.

Bucătăria a fost înlocuită de camera copiilor, iar bucătăria a fost mutată mai aproape de sufragerie. Bucătăria s-a dovedit a fi compactă, dar a reușit să găzduiască toate echipamentele de bucătărie necesare.

Camera de zi se învecinează cu bucătăria/sufrageria, care nu este mare, dar foarte funcțională ( are o zonă de relaxare + zonă TV ). «Nou" camera de zi.. camera copiilor în ciuda dimensiunilor sale mici, găzduiește atât zona de dormit, cât și cea de lucru.

Spații de depozitare încorporate în camerele de zi și pe loggia. Interiorul este amenajat într-un stil modern, minimalist. Culorile calde și materialele naturale sunt folosite în proiect.

Pentru a mări vizual spațiul în toate camerele, pereții și podeaua au fost finisate cu scânduri de lemn care "urcă" în direcții diferite.

Citește mai mult  Apartament la București în casa de la sfârșitul secolului al XIX-lea de către designerii Yevgeniya Kondratyeva și Tatyana Mikheeva

Chicinetă compactă separată de zona TV printr-o mică partiție.

Bucătăria și sufrageria sunt în aceeași schemă de culori – blaturi deschise, pereți de culoare închisă și scaune asortate.

Majoritatea corpurilor de iluminat sunt încastrate în tavan, ceea ce "înalță" vizual încăperea.

O oglindă mare vizavi de pat face camera să pară mai mare Spațiu pentru copii.

Finisajul asemănător lemnului este pus în evidență de detaliile decorative luminoase ale interiorului.. Rafturi, mese de perete și noptiere.

Dormitorul părinților este destul de spațios și există spațiu pentru un colț de lucru cu drepturi depline.

Baie și toaletă integrate într-un singur spațiu. În cameră sunt folosite materiale naturale și Corian.

O nișă a fost creată special pentru mașina de spălat și rafturi deasupra acesteia pentru depozitarea accesoriilor de baie.

Peretele alb de deasupra căzii de baie albă ca zăpada creează un sentiment de curățenie și răcoare.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: