Apartament cu o cameră cu zonare clară în casa din seria COPE-M Parus: proiect de Natalia Vasilyeva

Este posibil s─â crea╚Ťi o zon─â de oaspe╚Ťi, un dormitor ╚Öi un birou ├«ntr-o garsonier─â mic─â?? Designerul Natalia Vasilyeva este ├«ncrez─âtoare c─â fiecare zon─â poate g─âsi un loc pentru fiecare.

Dispunerea Sail CFPE permite amenajarea a dou─â zone independente ├«ntr-o singur─â camer─â de zi – o camer─â de zi ╚Öi un dormitor.

Informa╚Ťii despre apartament: O garsonier─â ├«n casa de serie COPE-M din complexul reziden╚Ťial "Parus".

Proprietarul apartamentului: persoană tânără.

Dorin╚Ťele clientului: o zon─â pentru oaspe╚Ťi ╚Öi una privat─â, un birou separat ╚Öi un loc pentru colec╚Ťia de chitare.

Renovarea unei garsoniere.

Proprietarul, un t├ón─âr creativ c─âruia ├«i place muzica ╚Öi spa╚Ťiul deschis, a dorit s─â ├«╚Öi ├«mpart─â apartamentul cu dou─â camere ├«ntr-o amenajare de tip "Sail" COPE ├Än zonele personale, de oaspe╚Ťi ╚Öi de lucru ╚Öi s─â g─âseasc─â spa╚Ťiu pentru colec╚Ťia ei de chitare.

Av├ónd o camer─â de zi zonat─â cu un dulap desp─âr╚Ťitor, proprietarul are acum o camer─â de zi ╚Öi un dormitor separat cu un spa╚Ťiu de depozitare amplu.

├Än buc─ât─ârie, au decis s─â renun╚Ťe la rafturile de deasupra capului ╚Öi s─â foloseasc─â mobilier cu o configura╚Ťie neobi╚Önuit─â: coloane de 1,7 metri ├«n─âl╚Ťime care ad─âpostesc frigiderul ╚Öi ustensilele de buc─ât─ârie. Buc─ât─âria duce la balcon: o u╚Ö─â cu balamale a fost instalat─â ├«n locul unei ferestre, balconul a fost izolat ╚Öi transformat ├«ntr-un birou.

Culoarea principal─â a interiorului este un galben calm, care este prezent ├«n toate camerele ╚Öi care ├«nvioreaz─â luminozitatea gamei de pardoseli ╚Öi tapi╚Ťerii. To╚Ťi pere╚Ťii apartamentului sunt decora╚Ťi cu tencuial─â decorativ─â combinat─â cu c─âr─âmid─â arat─â laconic ╚Öi masculin, iar tablourile de pe peretele livingului vorbesc despre bunul gust al proprietarului.

Cite╚Öte mai mult  Apartament str─âlucitor: designerul Katerina Lashmanova

Chitarele bas din zona de living dau interiorului un caracter masculin.

Buc─ât─âria este simpl─â ╚Öi concis─â ╚Öi, pentru a economisi spa╚Ťiu, s-a decis s─â se renun╚Ťe la cuptor.

Birou spa╚Ťios cu o gr─âdin─â de iarn─â pe balcon, care este ata╚Öat la spa╚Ťiul de locuit al apartamentului.

Sistemul de depozitare este plasat în zona dormitorului, sub dulapurile de perete se ascunde iluminatul.

├Än baia unit─â, pere╚Ťii sunt finisa╚Ťi cu tencuial─â decorativ─â alb─â, care se potrive╚Öte perfect cu pl─âcile cu modele grafice.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: