Apartament cu 3 camere în casa din seria COPE: proiect de Elena Pegasova

Cum de a construi un interior original folosind un decor neconven╚Ťional ╚Öi o aranjare neconven╚Ťional─â a mobilierului? Lua╚Ťi ├«n considerare proiectul Elenei Pegasova din Bucure╚Öti.

Pozi╚Ťionarea mobilierului ├«n centrul camerei schimb─â radical ├«ntregul design interior al camerei.

Informa╚Ťii despre apartament: Un apartament cu 3 dormitoare de 108,3 mp. . ├Äntr-o cl─âdire de panouri cu 12 etaje din structura COPE Parus, ├«ntr-o zon─â reziden╚Ťial─â.

Proprietarii apartamentului: familie de 4 persoane, p─ârin╚Ťi ╚Öi doi copii.

Dorin╚Ťele clientului: Face╚Ťi apartamentul func╚Ťional ╚Öi confortabil pentru o familie mare.

Apartament cu 3 camere: amenajare COPE Sail.

Acest proiect este conceput pentru o familie de patru persoane: p─ârin╚Ťi ╚Öi doi fii gemeni. Interiorul apartamentului este dominat de stilul clasic, cu elemente de art deco, lini╚Öte ╚Öi un pic de farmec re╚Ťinut. Schema de culori.. Culori pastelate pl─âcute ╚Öi grupuri mici de accent. Designerul Elena Pegasova a propus o reamenajare f─âr─â a demola ziduri solide sau a transfera utilit─â╚Ťile. planificarea inteligent─â nu numai c─â a f─âcut posibil─â p─âstrarea a dou─â WC-uri, dar ╚Öi crearea unei camere de serviciu ╚Öi a unui vestiar.

Camera de zi are un design ie╚Öit din comun Tot mobilierul se afl─â ├«n centrul camerei: o canapea ├«n centru, ├«nso╚Ťit─â de dou─â l─âmpi de podea, dou─â fotolii de diferite forme ╚Öi o m─âsu╚Ť─â de cafea de tip decorativ din lemn completeaz─â ansamblul.

Camera de zi are propria vatră.. Un șemineu flancat de console decorative finisate cu mozaic de nucă de cocos.

buc─ât─âria este integrat─â ├«ntr-un ╚Öemineu fals cu un finisaj decorativ din piatr─â. Zona de lucru a buc─ât─âriei are un aranjament liniar. Geometria strict─â a camerei este ├«ntrerupt─â de col╚Ťul de luat masa mas─â rotund─â din sticl─â cu scaune negre lucioase.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu 4 dormitoare ╚Öi 3 b─âi: Design by Sergei Ozhogin

Camera copiilor este decorată în tonuri calde de maro, cu un tablou cu un cal zburător pe perete. Zona de lucru este adiacentă ferestrei și poate găzdui două persoane. Paturile sunt separate de o unitate de rafturi. Camera copiilor are o garderobă mică, dar confortabilă, adiacentă.

Sala din acest apartament este destul de lung─â cu o ├«ntoarcere. O parte din holul de la intrare este transformat ├«n hol – cu un mic dulap pentru haine exterioare ╚Öi o banc─â.

Cea de-a doua sală are o formă pătrată regulată și este mai solemnă. Una duce la living și bucătărie, iar cea de-a treia duce la zona intimă a apartamentului.

Podeaua este finisat─â cu lemn masiv de stejar natural. muluri din ipsos at├órn─â pe tavan, iar o plint─â de 25 cm ├«n─âl╚Ťime, de form─â neregulat─â, ├«ncadreaz─â podeaua ╚Öi adaug─â volum ├«nc─âperii.

S-a decis ca fund─âtura de la cap─âtul coridorului s─â fie folosit─â ca un mic birou. Exist─â o fereastr─â, astfel ├«nc├ót pute╚Ťi lucra ├«n lumin─â natural─â.

Unul dintre elementele principale ale camerei de zi este un ╚Öemineu cu un ╚Öemineu electric. Datorit─â imita╚Ťiei pricepute, acesta pocne╚Öte, la fel ca un ╚Öemineu real, ╚Öi creeaz─â o atmosfer─â de confort ╚Öi confort.

╚śor╚Ťul de buc─ât─ârie este pictat manual ╚Öi realizat din pl─âci ceramice de c─âtre artizani englezi.

Portalul din jurul spa╚Ťiului de lucru din buc─ât─ârie evoc─â o vatr─â rustic─â nostalgic─â.

Dormitorul este decorat în culori calde de nisip. Patul cu o căpătâi originală este încadrat de dulapuri cu ornamente decorative pe uși.

Noptierele au forma unei "p─âpu╚Öi matrio╚Öka" originale. Vis-a-vis de pat – dou─â oglinzi de podea ╚Öi un fotoliu mic ╚Öi confortabil cu o lamp─â de podea.

Cite╚Öte mai mult  Interiorul unei case de ╚Ťar─â luminoase: designer Irina Ivashkova

├Än baie, toate instala╚Ťiile sanitare sunt la locul lor: o cad─â clasic─â din font─â pe picioare, o chiuvet─â ╚Öi o toalet─â ├«n stilul Angliei vechi. Fotoliile ╚Öi un dulap transform─â un spa╚Ťiu sanitar ├«ntr-un fel de budoar antic.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: