Apartament cu o cameră în clădirea din seria II-04: design de Olga Morozova

Lambriuri din lemn, ferestre mari, culori austere ╚Öi calme – camera arat─â bine nu numai pentru a tr─âi, ci ╚Öi pentru a lucra. Aceasta a fost dorin╚Ťa de baz─â a proprietarului: s─â lucreze acas─â ╚Öi s─â tr─âiasc─â la locul de munc─â.

Zona de oaspe╚Ťi este f─âcut─â c├ót mai confortabil─â cu putin╚Ť─â – mobilier confortabil, multe rafturi cu rafturi ├«nchise ╚Öi deschise pentru depozitarea c─âr╚Ťilor ╚Öi documentelor.

Detalii despre apartament: apartament cu o suprafa╚Ť─â total─â de 65 mp. Apartament la etajul 28 al unei cl─âdiri din c─âr─âmid─â din seria II-04.

Proprietarii apartamentului: Un singur om

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: Apartament-office ├«n stil yacht.

Schema unui apartament studio.

Despre autor: Olga Morozova are o diplom─â universitar─â ├«n arhitectur─â ╚Öi design. Olga Merkulova lucreaz─â ├«n domeniul designului de mai bine de 7 ani. ├Än acest timp, a proiectat numeroase cl─âdiri reziden╚Ťiale ╚Öi publice ├«n stiluri diferite, de la clasic la modern. Gama complet─â de servicii include nu numai designul obiectului, ci ╚Öi decorarea interioar─â, vizualizarea 3D, precum ╚Öi suportul autorului proiectului.

În imagine: Olga Morozova

+7.964.700.67.01

dulap cu u╚Öi glisante care g─âzduie╚Öte ├«ntreaga garderob─â a proprietarului. Panourile mari cu oglinzi v─â permit s─â arunca╚Ťi o privire critic─â ├«nainte de a ie╚Öi ├«n aer liber.

Col╚Ťurile rotunjite ale holului nu numai c─â ofer─â intimitate acestei camere mici, dar sunt, de asemenea, un atribut esen╚Ťial al interiorului navei. Un cuier pentru haine exterioare arat─â juc─âu╚Ö pe pere╚Ťii lini╚Öti╚Ťi.

O abunden╚Ť─â de ferestre face ca ├«nc─âperea s─â fie foarte luminoas─â. Pentru a bloca razele solare se pot folosi filtre de lumin─â sau perdele grele care blocheaz─â toat─â lumina. Re╚Ťine╚Ťi c─â sufrageria este separat─â de sala de ╚Öedin╚Ťe printr-o band─â solid─â de lamele ├«nchise la culoare care se ├«ntinde de la un perete la altul, cre├ónd un fel de portal.

Corpurile de iluminat alungite dispuse ├«n jurul perimetrului s─âlii de ╚Öedin╚Ťe ╚Öi luminile suspendate deasupra mesei completeaz─â elegant interiorul acestui iaht plat. Cea mai mic─â zv├ócnire a lemnului, ├«n combina╚Ťie cu mobilierul stabil, creeaz─â o atmosfer─â maritim─â.

Observa╚Ťi c─â u╚Öa care duce spre hol este greu de observat, deoarece se confund─â cu pere╚Ťii l─âpto╚Öi. Potrivit arhitectului, acesta nu ar trebui s─â distrag─â aten╚Ťia de la elementul decorativ principal u╚Öi-ferestre.

Cea mai izbitoare caracteristic─â a interiorului «fereastr─â ├«n fereastr─â": u╚Öa dintre buc─ât─ârie ╚Öi sufragerie ╚Öi fereastra buc─ât─âriei sunt realizate sub form─â de hublouri. ├Än combina╚Ťie cu peretele albastru azuriu, se creeaz─â iluzia unei b─ârci cu p├ónze care se ├«ntinde ├«n dep─ârtare.

O alt─â solu╚Ťie original─â a designerului Ecran decorativ glisant care ascunde buc─ât─âria. Iar tema tabloului, care se nume╚Öte "Cerul ╚Öi P─âm├óntul", a marelui maestru al iluziei se potrive╚Öte perfect aici. Iat─â cum arat─â o buc─ât─ârie cu ecran ├«nchis…

… ╚Öi astfel, ├«n cazul ├«n care este deschis. U╚Öile montate pe lateral gliseaz─â, dezv─âluind o chicinet─â complet echipat─â cu o gam─â complet─â de aparate. Pentru a nu perturba conceptul general de spa╚Ťiu deschis, s-a luat decizia de a renun╚Ťa la masa din buc─ât─ârie.

├Än baie se folosesc numai materiale naturale, cum ar fi piatra ╚Öi lemnul. Panourile din lemn curg lin de la perete la podea, ascunz├ónd col╚Ťul ascu╚Ťit. Lavoarul f─âr─â col╚Ť ╚Öi oglinda sunt completarea ideal─â.

O solu╚Ťie interesant─â WC-ul ╚Öi cabina de du╚Ö sunt separate de restul b─âii cu u╚Öi de sticl─â, ceea ce le ofer─â o intimitate maxim─â.

Vezi mai multe modele plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designerul Ruslan Aydarov Interiorul apartamentului din proiectul arhitectului Ruslan Aydarov
Cite╚Öte mai mult  Apartament la etajul 50 al ora╚Öului Bucure╚Öti: designerul Larisa Talis

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: