Un dublu într-o casă stalinistă din seria MT-9: design de Olga Katayevskaya

Astăzi, construcțiile staliniste nu sunt mai puțin populare decât apartamentele din noile clădiri moderne. Cele mai atractive caracteristici ale acestor apartamente sunt tavanele înalte și absența pereților portanți. Aceste avantaje vă permit să vă realizați cele mai ambițioase viziuni.

Întregul spațiu al apartamentului este deschis la maxim, iar datorită acestui lucru interiorul pare aerisit și transparent.

Informații despre apartament: Apartament cu două camere de 53 mp. Într-o clădire de 5 etaje din cărămidă cu 5 etaje din seria MT-9 în centrul Kievului.

Proprietarii apartamentului: persoană tânără.

Dorințele clienților: unificarea bucătăriei și a camerei de zi, a băii și a toaletei și crearea unui spațiu pentru un dressing.

Dispunerea Stalinoks face posibilă transformarea apartamentelor de modă veche în locuințe moderne confortabile. De regulă, toți pereții despărțitori sunt neportanți. Acest lucru înseamnă că configurația internă a apartamentelor poate fi schimbată pentru a se potrivi nevoilor proprietarilor.

Amenajarea unui apartament stalinist este, de obicei, împărțită în mai multe camere mai mici. Designerul a decis să schimbe acest lucru și să maximizeze vizual spațiul de locuit. Toți pereții despărțitori au fost doborâți, iar pereții goi au fost înlocuiți cu deschideri sau uși glisante din sticlă. Iată cum un apartament dărăpănat dintr-o clădire stalinistă a primit o nouă viață ca locuință modernă. Interiorul este luminos și deschis, cu accente luminoase și suculente.

Metoda de zonare vizuală a fost folosită pentru a separa bucătăria și camera de zi Două zone diferite ale băii sunt prevăzute cu diferite acoperiri de podea.

Peretele roșu aprins din zona televizorului a devenit punctul focal al apartamentului.. Atrage privirea și adaugă dinamism unui interior deschis la culoare.

Citește mai mult  Un nou clasic: vom lua masa pe coridor și vom face un spa în dormitor

Bucătăria, construită într-un colț, reduce la minimum aglomerația.

Barul separă și unește cele două zone funcționale.

Bucătăria, camera de zi și dormitorul arată ca un singur spațiu. Dacă este necesar, dormitorul poate fi izolat cu perdele groase.

Dormitorul luminos, la fel ca în toate celelalte zone de locuit, are câteva accente luminoase.. Lenjerie roșie și imagini cu curcubeu.

Balconul își păstrează independența. Iar ușile batante aduc o notă de romantism în zona de dormit.

Între camera de zi și dormitor există un perete despărțitor din sticlă, prevăzut cu o ușă glisantă.

Garderoba respectă toate dorințele proprietarului și este adiacentă zonei de dormit.

Deși dimensiunea dulapului nu este lăudabilă, are un număr suficient de dulapuri, rafturi și bare.

Vestiarul nu este separat de dormitor printr-o ușă, ceea ce permite luminii solare să pătrundă în zona închisă.

Vestiarul are două ieșiri și poate fi accesat fie din dormitor, fie din hol.

Dimensiunea băii este comparabilă cu cea a bucătăriei. Acest lucru a permis instalarea în apartament a unei căzi mari cu funcții Jacuzzi.

Baia albă are, de asemenea, propriul perete de accent, suprafața roșie fiind spartă de o oglindă orizontală.

La cererea proprietarului, baia este dotată cu boiler și mașină de spălat.

Un proiect realizat de designerul Olga Katayevskaya participant la concursul "Cel mai bun proiect 3D pentru un apartament de până la 70 de metri pătrați"..» la .

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: