Apartament cu partiții glisante: designer Lena Tambieva

Partițiile de lumină într-un apartament ajută la transformarea spațiului unui apartament. Acest lucru are ca rezultat un colț de lucru pentru adulți și o cameră mare pentru copii pentru fiul în creștere.

Un proiect realizat de designerul Lena Tambieva, concurentă în competiția "Cel mai bun interior: Apartament de casă de țară".

Designerul Lena Tambieva s-a confruntat cu sarcina de a mobila confortabil spațiul unui apartament de 84 de metri pătrați. M pentru o familie mică: doi adulți și un copil. Pereții glisanți din apartament au oferit un spațiu suplimentar între holul de intrare și camera de zi, cu un colț de lucru. Peretele dintre camera de zi și bucătărie are o fereastră glisantă, ceea ce contribuie, de asemenea, la aerisire. Accentul principal al camerei de zi – geometria complexă a tavanului combinată cu corpuri de iluminat pe mai multe niveluri. Oglinda de deasupra unităților reflectă tavanul cu mai multe niveluri, făcând arhitectura camerei și mai interesantă. Dormitor principal O cameră mică, confortabilă, în care se îmbină bine lemnul și pielea de diferite texturi. Iar în camera copiilor, visul aventurilor fiului mic al proprietarilor a devenit realitate.

Citește mai mult  Guvern
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: