Interiorul luminos în tonuri de lumină cu un minim de partiții: designer Polina Lebedeva

Designul apartamentului în care vederea alunecă liber prin spațiu: nu există pereți despărțitori și pereți inutili, există doar luminozitate și deschidere.

Proiectul designerului Polina Lebedeva este participant la concursul "Cel mai bun design de apartament"

Interior aerisit, ecologic. Îl puteți privi ca pe un exemplu de design plat pentru cei cărora le place libertatea. Acestea sunt exemple de apartamente cu mult spațiu și aer. Acest lucru a fost realizat, în primul rând, prin utilizarea minimă a pereților și a pereților despărțitori ( cel mai comun aici este "separatorul" – sunt perdelele ). Bucătăria, holul și camera de zi nu sunt tăiate în întregime, pentru a deschide cât mai mult spațiu posibil. În plus, designul apartamentului este realizat predominant în culori calde, ceea ce contribuie, de asemenea, la ruperea granițelor. În special, acestea sunt nuanțele de miere ale pardoselilor de parchet, fronturile dulapurilor de bucătărie din lemn de nuc, tonurile de perete, decorul și elementele sale.

Un proiect al designerului Polina Lebedeva- Cel mai bun concurent la concursul de design de apartament

Citește mai mult  Interiorul unei case de țară luminoase: designer Irina Ivashkova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: