Apartament de 40 de metri p─âtra╚Ťi ├«n Budapesta.

C├ót de mult are nevoie un burlac pentru o via╚Ť─â fermecat─â?? Arhitec╚Ťii maghiari au dovedit c─â 40 de metri sunt suficien╚Ťi pentru un interior inteligent, elegant ╚Öi foarte masculin.

Griul este culoarea dominant─â. Sala are avantajul suplimentar c─â, indiferent de c├óte nuan╚Ťe de gri sunt amestecate ├«n acela╚Öi interior, ele se reunesc ├«ntotdeauna ├«ntr-un mod care face ca spa╚Ťiul s─â par─â mai omogen.

Informa╚Ťii despre proprietate:
Loca╚Ťie: Budapesta, Ungaria
Suprafa╚Ť─â: 40 mp.
Anul: 2012
Arhitec╚Ťi: Kata Suto ╚Öi Laszlo Suto
Suto Interior Architects (

Acesta este modul ├«n care apartamentul a fost preluat de actualul proprietar: cea mai mare parte a spa╚Ťiului este dedicat─â buc─ât─âriei-salon, ├«n timp ce dormitorul ╚Öi baia-.. ├«n dou─â col╚Ťuri mici.

Arhitec╚Ťii au descris logica de amenajare a apartamentului lor ca fiind "spa╚Ťiu ├«n spa╚Ťiu": toate camerele sunt ├«mp─âr╚Ťite, dar curg unele ├«n altele, astfel ├«nc├ót nu este nevoie de coridoare ╚Öi, de fapt, mobilierul serve╚Öte drept separator, ceea ce ├«nseamn─â c─â nu sunt necesari pere╚Ťi gro╚Öi. Principala diferen╚Ť─â fa╚Ť─â de vechiul layout, pe care proiectul de amenajare a apartamentului ├«l prevedea, este spa╚Ťiul u╚Öor m─ârit rezervat dormitoarelor ╚Öi b─âilor, iar buc─ât─âria-salon nu mai este un singur spa╚Ťiu mare, ci este ├«mp─âr╚Ťit de o parti╚Ťie scurt─â. Astfel, casa are un living cu drepturi depline ╚Öi o buc─ât─ârie compact─â, ├«n care este alocat─â o mic─â zon─â de "lucru" o zon─â care joac─â rolul unui birou.

Zona de zi este situat─â, ca de obicei, ├«n cea mai luminoas─â parte a apartamentului de fereastra mare care d─â ├«n balcon. Pere╚Ťii apartamentului tapet Elitis. Canapeaua lui Antonio Citterio pentru Vitra, lampa de podea.. de epoc─â: 1962 Flos. Pe perete, o pictur─â a artistului maghiar contemporan Zsuzci Csiszer "pentru a ar─âta caracterul senzual al proprietarului, dup─â cum explic─â designerii.

Cite╚Öte mai mult  Apartament pentru o familie cu un copil: designer Katya Abrosova

Un perete din camera de zi este complet dedicat depozit─ârii: dulapuri cu fronturi gri deschis. O caracteristic─â frumoas─â – Dulapurile sunt articulate ╚Öi nu stau pe podea, ceea ce le face mai u╚Öor din punct de vedere vizual: acest lucru este accentuat de iluminarea de sub ele.

Buc─ât─âria este separat─â de camera de zi printr-un perete desp─âr╚Ťitor din sticl─â care g─âzduie╚Öte un panou mare cu plasm─â.

Pe partea din spate a peretelui desp─âr╚Ťitor se afl─â o unitate de aer condi╚Ťionat. Designul s─âu frumos.. un dulap negru ╚Öi un panou frontal cu oglinzi, la fel ca un perete desp─âr╚Ťitor – Dovada c─â un design bun nu poate fi niciodat─â "neimportant". ├Än plus, suprafa╚Ťa oglindit─â face ca aerul condi╚Ťionat s─â fie aproape invizibil. Iar reflectivitatea parti╚Ťiei extinde vizual blatul de lucru al barului, care se sprijin─â pe ea.

╚śi de╚Öi ├«ntregul interior este "50 de nuan╚Ťe de gri" Aici nu lipsesc accentele luminoase – ├«n primul r├ónd, acestea sunt reprezentate de tablouri ╚Öi fotolii de bar colorate de Kristalia.

Proiectele reu╚Öite pentru apartamentele mici includ adesea "perspective", foarte avantajos pentru spa╚Ťii mici. Acest apartament are dou─â axe de vizibilitate: baie-sufragerie, prin holul..

… ╚Öi un hol de intrare cu un birou deasupra unui bar pentru micul dejun.

├Äntreaga buc─ât─ârie este finisat─â ├«n negru: fronturile dulapurilor sunt pl─âcut mate ╚Öi extrem de laconice. ╚śi "╚Öor╚Ťul" este realizat─â din aceea╚Öi sticl─â neagr─â cu oglinzi ca ╚Öi peretele desp─âr╚Ťitor dintre buc─ât─ârie ╚Öi camera de zi.

L├óng─â fereastra din buc─ât─ârie, zona de lucru a fost transformat─â ├«ntr-un birou mare ╚Öi un fotoliu de birou confortabil. Deoarece nimeni nu lucreaz─â cu adev─ârat ├«n buc─ât─ârie ├«n apartamentul unui singur om se justific─â o astfel de combina╚Ťie a func╚Ťiilor camerei.

Cite╚Öte mai mult  Interiorul hotelului din filmul Pretty Woman

dormitorul a fost propor╚Ťionat diferit fa╚Ť─â de aspectul ini╚Ťial, astfel ├«nc├ót dulapurile se potrivesc perfect. Este foarte simplu: un pat mare, zgomotos ╚Öi foarte "b─âie╚Ťesc" Pictur─â ╚Öi un raft pentru c─âr╚Ťile ╚Öi juc─âriile preferate. Fereastra mare poate fi ├«nchis─â de un jaluzele cu role ├«n culoarea peretelui.

B─ârba╚Ťii fac baie foarte rar, a╚Öa c─â ├«n baie exist─â doar un du╚Ö. O cabin─â de du╚Ö f─âr─â o tav─â de du╚Ö Arat─â modern ╚Öi minimalist ╚Öi, de asemenea, cre╚Öte vizual dimensiunea b─âii: cu c├ót pui mai mult deasupra podelei, cu at├ót mai mult po╚Ťi crea f─âr─â s─â pierzi din vedere partea ├«ntunecat─â a camerei, cu at├ót mai mult po╚Ťi crea f─âr─â s─â pierzi din vedere partea ├«ntunecat─â a camerei cu c├ót arat─â mai mult.

Un pic de ironie ╚Öi culoare: unul dintre pere╚Ťii toaletei este acoperit cu imprimeuri colorate: pe de o parte, pare destul de str─âlucitor, dar pe de alt─â parte, este cel mai interesant lucru Exist─â o aluzie clar─â la "marca comercial─â" a casei decora╚Ťiuni de perete de licen╚Ť─â folosind decupaje din reviste.

Cazan, ma╚Öin─â de sp─âlat ╚Öi usc─âtor ascunse ├«ntr-o camer─â separat─â, …

… care se deschide din baie.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: