Casă de țară pentru o familie din est: designer Olga Larionova

În acest proiect de inspirație orientală, designerul a ținut cont de interesele a trei membri ai familiei de vârste diferite și le-a combinat într-un concept omogen.

Amenajarea unei case de țară, proiect realizat de Olga Larionova, participantă la concursul "Cel mai bun interior: casă de țară, apartament"

Modernizarea casei începe cu designerul care trebuie să ia în considerare dorințele tuturor viitorilor ocupanți și apoi să le reconcilieze într-un concept coerent. În proiectul său, Olga Larionova a fost ghidată de nevoile unei familii de trei persoane: o mamă, un fiu adult și o fiică școlăriță.

Camerele unei case cu două etaje, în suprafață totală de 350 de metri pătrați. Casele sunt decorate într-o varietate de culori și stiluri. Dormitorul are culori brutale roz, cafea și mov, precum și alb, cu postere alb-negru pe pereți. Camera de zi bej și cafeniu este decorată cu tulpini de bambus, bucătăria.. acvariu încorporat. Baia și spațiile aferente sunt în tonuri calde de aur. Ideea unificatoare a casei este o abundență de decor: proprietarii, o familie orientală, nu s-ar supăra pe candelabre de cristal, perdele strălucitoare și vaze în stil modern.

Citește mai mult  Ușurința de a fi într-un interior pentru o fată veselă: un proiect de Olga Gushchina
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: