Apartament de 90 de metri pătrați. . În spiritul vechii Moscove: designerul Elena Gorenstein

Nuanțele moderate și minimalismul modern amestecat cu nobilimea și gravitatea Moscovei vechi, – toate acestea se află la 90 mp. . în centrul Moscovei.

Proiectul designerului Elena Gorenstein pentru un apartament de 90 mp – participant la concursul "Best Apartment Design" la

Un apartament de 90 de metri pătrați în vechea Moscovă.m designer Helena Gorenstein a trebuit să găsească o soluție comună pentru cele două dorințe aparent contradictorii ale proprietarilor. Renovarea unui apartament de 90 de metri pătrați a trebuit să fie realizată în așa fel încât, pe de o parte, să se păstreze atmosfera și spiritul unic al casei vechi, iar pe de altă parte, să se păstreze caracterul neobișnuit al casei a apărut prospețimea și modernitatea, pentru a maximiza spațiul cu un minim de mijloace. Pentru o sarcină atât de delicată și subtilă, s-a găsit un compromis pentru a armoniza diferitele elemente de stil. Tonuri calme, liniștite, mobilier simplu, ușor și confortabil, câteva detalii luminoase: mere pe pervazul ferestrei, o imprimare a unui copac cu păsări pe peretele din camera copiilor.. a dat viață nobilimii interioarelor și a subliniat.

Proiectul designerului Elena Gorenstein pentru un apartament de 90 m² Participant la concursul "Cel mai bun design de apartament la

Citește mai mult  Cum de a proiecta o casă de țară în stil provensal?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: