Apartament de studio retroiluminat albastru: designer Anastasia Litvinova

O garsonieră cu un set minimalist de mobilier, în care "principalul" separator între bucătărie și living este lumina neonului.

Proiectul studioului indigo al designerului Anastasia Litvinova este participant la concursul Cel mai bun interior 3D al unui apartament studio.

Ca obiect de creativitate, designerul Anastasia Litvinova a primit o garsonier─â, care nu avea pere╚Ťi solizi. Conform dorin╚Ťei clientului, singura camer─â izolat─â din apartament este baia, care este separat─â de u╚Öile glisante din sticl─â cu un sigiliu pe sticl─â, ca ├«n fotografia apartamentului studio.

Mobilierul pentru garsonier─â este foarte laconic: doar obiectele necesare pentru a nu supra├«nc─ârca spa╚Ťiul. Astfel, mobilierul pentru garsonier─â se limiteaz─â la o canapea, un fotoliu, un mic dulap ╚Öi o m─âsu╚Ť─â de cafea din sticl─â. Spa╚Ťiul buc─ât─âriei este separat de spa╚Ťiul de locuit cu mai mult dec├ót un simplu bar pentru micul dejun.

Proiectul a folosit un astfel de mod de ├«mp─âr╚Ťire a spa╚Ťiului, ca ╚Öi culoarea ad├ónc, albastru. O culoare indigo este luminat─â de un candelabru de designer neon neobi╚Önuit, un bar luminat, un backsplash de gresie ( corpuri de iluminat ├«ncorporate ╚Öi backsplash ). Principalele materiale utilizate sunt lemnul ╚Öi betonul lustruit.

Cite╚Öte mai mult  Stilul estic ├«n interiorul apartamentului: designerul Alexey Ershov
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: