Apartament duplex confortabil: designerul Oleg Nedolia

Proiect de design apartament duplex cu atmosfera de confort casnic ╚Öi autentic de cas─â veche, dar cu maximul de confort al modernit─â╚Ťii.

Proiectul designerului Oleg Nedolya este participant la concursul "Cel mai bun design de apartament" la

Designerul Oleg Nedolia a lucrat la interiorul unui apartament foarte interesant din centrul istoric al Kievului, ├«n casa cu gargar─â cl─âdirea emblematic─â din 1900. Clien╚Ťii au devenit proprietarii a dou─â apartamente, situate unul peste altul, cu o suprafa╚Ť─â total─â de 150 de metri p─âtra╚Ťi.. Hot─âr├ónd s─â le combine, au ob╚Ťinut un apartament mare cu dou─â ╚Öi, undeva, chiar patru niveluri, datorit─â ├«n─âl╚Ťimii tavanelor ╚Öi a elementelor de design. Designul duplexului a trebuit s─â p─âstreze spiritul unei locuin╚Ťe de epoc─â autentice, primitoare ╚Öi confortabil─â, dar cu maximum de confort modern. Din fotografii reiese c─â etajul superior al apartamentului este caracterizat de utilizarea c─âr─âmizilor arse pe pere╚Ťii buc─ât─âriei, ai b─âii ╚Öi ai bibliotecii din camera de zi este o aluzie la public ╚Öi la asprimea zonei. ├Än contrast cu aceast─â solu╚Ťie, dormitorul spa╚Ťios este proiectat ├«ntr-un stil romantic, ├«n timp ce camera copiilor seam─ân─â cu un sat de basm ├«ntr-o p─âdure ad├ónc─â.. cu case de turt─â dulce, turnul prim─âriei ╚Öi garduri de palisad─â. Printre meritele acestui apartament nu se poate s─â nu remarc─âm priveli╚Ötea de la ferestre spre panorama pitoreasc─â a Muntelui Bald ╚Öi a Aleii Landscape.

Un proiect al lui Oleg Nedolya – designer Cel mai bun concurent de design de apartament la .

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu un vitraliu ╚Öi o fresc─â: designer Svetlana Kovalchuk
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: