Apartament duplex în oraș: designerul Maksim Languev

Designul modern și confortabil al apartamentului, la care se adaugă un farmec suplimentar prin elemente și detalii de epocă

Proiectul de design al unui apartament duplex de către designerul Maxim Languev – participant la concursul "Cel mai bun interior rezidențial".

Proiectarea unui apartament începe întotdeauna cu definirea stilului general. Designerul Maksim Languev a creat un interior confortabil și funcțional, a cărui individualitate este dată de amestecul de mobilier modern, obiecte de artă și "lucruri cu o poveste". Un living la parter cu înălțime dublă Canapele joase cu spătare mici, fotolii confortabile din piele lângă șemineu, pe perete Un panou modern cu cercuri colorate. Există, de asemenea, un covor oriental și mici piese de mobilier din lemn îmbătrânit. Toate sunt impecabile din punct de vedere stilistic și totuși minunat de confortabile. Interiorul celui de-al doilea nivel este realizat în culori deschise: rafturile albe de-a lungul peretelui sunt decorate cu o scară de frânghie roșie, alături de confortabilul scaun cocon roșu și alb. Oarecum retrasă este zona de lucru: dulapuri din lemn și un birou colorat Un ceas masiv, cu picioare rotunde, de care este legat un ceas uriaș. Pereții transparenți separă intrarea de parter. Perdelele pentru ferestrele de la primul și primul etaj sunt concepute într-un mod interesant pentru a crea iluzia de vitraj prin. Crearea unui proiect de design implică acordarea unei atenții deosebite dormitorului: în acest proiect, acesta este realizat în tonuri mute, decorat cu fotografii mari alb-negru și un reflector sub forma unui set de film. În ansamblu, designul interior al acestui apartament de oraș este bogat, consistent și reușit, ceea ce înseamnă că proiectul de design al apartamentului a fost un mare succes.

Citește mai mult  Dintr-un apartament comun înfundat - un apartament cu suflet

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: