Apartament futurist: designerul Yulia Subbotina

Designul non-standard al apartamentelor standard – una dintre tendințele promițătoare de design interior. În acest proiect, designerul a rezolvat problema majoră a planului standard – aglomerația.

Proiectul designerului Iulia Subbotina este concurent în competiția "Cel mai bun interior: casă de țară, apartament"

La prima vedere, este greu de crezut că acest design neobișnuit poate fi "înghesuit" În limitele unui apartament mic. Cu toate acestea, Iulia Subbotina a reușit nu numai să creeze un interior elegant și futurist pentru era internetului, ci și să îl facă foarte funcțional. Eficiență energetică, ecologic, economie de spațiu Iată trei piloni pe care se bazează acest design plat. Principala sursă de lumină este reprezentată de benzile LED, care economisesc până la 80% din energie electrică și renunță la candelabrele voluminoase. Întrerupătoarele de lumină sunt plasate la capetele ușilor, iar panourile de bucătărie cu efect 3D și tapetul pentru șorț creează o senzație de profunzime în spațiu. Aproape toate suprafețele și mobilierul din apartament sunt realizate din materiale naturale.

Citește mai mult  Viața în interiorul unui șarpe: o călătorie amuzantă de la cap la coadă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: