Apartament pentru trei generații: designerul Yulia Likhova

Interiorul apartamentului spațios a fost proiectat pentru a satisface nevoile individuale ale celor trei ocupanți. Dulapurile pentru camera de zi se află de fapt în camera de narghilea, care joacă rolul unei a doua camere de zi.

Camera de zi într-un apartament mare, realizat de Julia Likhova, proiect câștigător al concursului Best Apartment Design la

Spațiu de locuit spațios pentru trei generații Clienta, mama și fetița ei a fost creat prin combinarea a trei apartamente din București cu o suprafață totală de 188 mp.. Pentru fiecare dintre locuitorii acestei case mari, designerul Yulia Likhova a creat un stil individual de decorare. Zona pentru copii beneficiază de o atenție deosebită, unde se creează un întreg spațiu de poveste. Într-un dormitor este «stejarul magic", în care sunt create nișe sub forma unui copac gol prin adăugarea unui perete și proiectarea unor scenarii diferite pentru iluminarea cu LED-uri. Camera de joacă a fost transformată într-o navă de pirați, în timp ce baia continuă tema unei păduri magice. Camera bunicii este, așa cum ar trebui să fie, caldă și confortabilă, cu un șemineu, un balansoar și o mulțime de textile. Dormitorul mamei în tonuri de albastru și albastru cu auriu și argintiu dă impresia de energie și prospețime. Camera de zi, care este combinată cu bucătăria-sufragerie, este decorată în culori deschise și în stil clasic. Camera de narghilea, care este și zona de recepție, este decorată destul de diferit, cu un motiv oriental la baza designului: o canapea cu un design oriental, lămpi, accesorii și textile adecvate. Faptul că acesta este un birou este de fapt un dulap de sufragerie: toate cărțile și documentele pot încăpea cu ușurință aici.

Citește mai mult  Studio apartament în stil minimalist: designerul Vitaly Svyatyuk

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: