Apartament gri: designer Rimantas Spokas

Designul apartamentului în tonuri de gri se bazează pe minimalism și austeritate, cu o notă de glamour adăugată pentru a pune accentele potrivite. O combinație armonioasă de gri și liliac stabilește și subliniază starea de spirit.

Proiectul designerului Rimantas Spokas este participant la concursul Most Conceptual Interior: Bright Idea, organizat la

Când vine vorba de filozofia de interior, designerul Rimantas Spokas a preluat simplitatea, puritatea și transparența designului minimalist și le-a diluat cu o notă de eleganță plină de farmec. Rezultatul este un design gri plat care întruchipează armonia subtilă a structurilor interesante și a tonurilor de gri și liliac. Ei au transformat o clădire de 266 mp.Priveliștea orașului este cu adevărat uimitoare și este subliniată de alegerea surselor de lumină naturală și artificială. Așadar, în ciuda culorii gri a interiorului, acesta nu a devenit monoton. Apartamentul prezintă o soluție modernă, rafinată și puternică din punct de vedere geometric.

Proiectul designerului Rimantas Spokas Cel mai conceptual interior: o idee strălucitoare" concurent la

Citește mai mult  O cameră triplă cu mai multe sisteme de depozitare: un proiect de Alena Chashkina
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: