Apartament în Novosibirsk pentru o familie cu copii: designer Olga Simagina

Amenajarea apartamentului de 70 de metri pătrați, situat la etajul patru al unei clădiri cu patru etaje, creează un interior modest, dar plăcut.

Designerul Olga Simagina a proiectat interiorul unui apartament de 70 de metri pătrați, situat la etajul 4 al unei clădiri cu patru etaje din partea istorică a orașului Akademgorodok din Novosibirsk.

Designul interior al unui apartament pentru o familie cu copii de către designerul Olga Simagina.

Designul apartamentului de 70 de metri pătrați a fost sugerat de amplasarea clădirii, de atmosfera academică, de liniște, de verdeață și, bineînțeles, de înălțimea tavanelor. Baza soluției de stil – minimalism.

Amenajarea apartamentului de 70 mp a făcut posibilă realizarea completă a acestuia: pereți gri deschis ai livingului, mobilier de culoare deschisă și, pentru a completa imaginea.. lumina soarelui care curge liber pe ferestre. Pereți ușor mai întunecați în hol. Doar în camera copiilor, designerul a renunțat la schema de culori monocromă. perdele și mobilier portocaliu, desene originale pe pereți realizate de un artist graffiti – flori sau parașute pentru cei mai mici și un bolid spațial — pentru cel mai mare. Cu toate acestea, designul colorat al acestor camere nu se desparte de conceptul general minimalist al interiorului.

Citește mai mult  Noiembrie dulce
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: