O cameră dublă în stilul nostalgic al anilor ’80: un proiect de Vladimir Tsoi

Pentru designul interior al acestui apartament am folosit mobilier în stilul anilor '80, o bază de masă de cafea neconvențională și imprimeuri hooliganice cu lapte condensat. Proaspăt și excentric.

Mobilierul și abajururile simple din anii '80 arată foarte bine cu mobilierul minimalist.

Informații despre apartament: Un apartament cu 2 camere de 54 mp. într-o clădire din seria 85.

Proprietarii apartamentului: cuplu căsătorit.

Dorințele clientului: apartament cu lumină maximă, cu interioare simple și mobilier în stilul anilor '80.

Ce trebuie să faci dacă primești soare doar dimineața? Desigur, pentru a decora interiorul în culori deschise. Vladimir Tsoi a elaborat designul pentru apartamentul cu două camere în conformitate cu dorințele proprietarilor.

Conform proiectului apartamentului cu două camere, doar baia și toaleta au trebuit să fie reproiectate Ele au fost unite pentru a economisi spațiu; celelalte camere au rămas neschimbate, schimbându-se doar interiorul. Pe pereți și pe țesături sunt folosite dungi colorate, iar camerele sunt mobilate cu forme simple și curate.

Apartamentul este nostalgic pentru anii '80 sovietici. Pereții sunt decorați cu imprimeuri ale cunoscutelor cutii albastre de lapte condensat și cacao, corpurile de iluminat au forme amuzante sau simplificate, iar scaunele sunt realizate după schițe ale modelelor din acei ani.

Bucătăria-salon și holul sunt decorate în bej cald, dar nu arată plictisitor Tapițeria în dungi vii de pe canapea și fotolii face ca această cameră să fie veselă și modernă. La prima vedere, măsuța de cafea este realizată dintr-o omidă veche de tractor și sticlă întărită. Raftul original de rafturi de-a lungul peretelui este realizat din material durabil și ecologic stejar masiv.

Citește mai mult  Om de familie

Detaliile minime și culorile deschise fac ca zona de intrare să pară mai spațioasă.

Pe măsuța de cafea și pe rafturi dansează bărbați cu lumânări.

Ușile de sticlă în dungi ale dulapului cu ușă glisantă seamănă cu peretele bucătăriei-sufragerie ( cm. fotografie de titlu la începutul articolului.

Perdelele cu model în carouri galbene evocă, de asemenea, anii '80.

Șorțul bucătăriei este acoperit cu dale care seamănă cu cărămida.. se potrivește bine cu pereții simpli și mobilierul drept.

Elemente decorative luminoase în zona de luat masa- O imprimare a unei cutii de cacao condensată și un panou acoperit cu textile multicolore.

Dormitorul are diferite nuanțe de albastru, iar căpătâiul este în culori vesele, la fel ca și căpătâiele canapelelor și fotoliilor din camera de zi.

Abajururi amuzante sub forma unui bec obișnuit De asemenea, o trimitere la trecutul sovietic.

Singurul spațiu din casă care a fost reamenajat este placat cu gresie în dungi.

În loc de perdele normale, baia a fost separată de panouri glisante din sticlă.

Catalog de proiecte plate

proiect plat de 3D Design Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: