Apartament în Penza pentru o familie cu un copil mic: designer Yulia Kochetkova

Mobilierul pentru dormitoarele pentru copii este disponibil pe piață în diferite variante. Dar este mai bine atunci când interiorul copiilor este legat de stilul apartamentului – ca în acest proiect.

Mobilier de dormitor pentru copii pentru o fată, designul unei camere de copil de Yulia Kochetkova – participant la concursul "Textile în interior".

Designerul Yulia Kochetkova a creat acest proiect de apartament pentru o familie cu o fetiță în tonuri calde de pastel. În dormitorul parental un mod interesant de împărțire a zonei de somn și odihnă Cu draperii ușoare care sunt o extensie a baldachinului. În camera copiilor, o formă neobișnuită a ajutat la crearea unui spațiu interesant: pereți semicirculari, ferestre largi, o mică nișă pentru un pătuț. Cărți subțiri pe pereți albi, imprimeuri florale fine pe perdele și cuvertură de pat o ușoară notă de stil englezesc. Mobilierul pentru dormitorul copiilor a fost ales în funcție de schema de culori a camerei și de nevoile copilului. Dacă se dorește, mobilierul din dormitorul copiilor poate fi ascuns de draperii.

Citește mai mult  Camera de zi și camera pentru copii în culori vii în casa P-44TM25: design de Natalia Vasilyeva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: