Apartament-insul─â pentru dou─â persoane: Designer Larisa Achkasova

Living studio, dou─â dormitoare, culoarea verde preferat─â a proprietarului apartamentului ╚Öi remodelare inteligent─â. Rezultatul – un cuib confortabil, o insul─â pentru doi.

Designerul Larisa Achkasova este participant la concursul Best Apartment Design din cadrul concursului

Designerul Larissa Achkasova a transformat un apartament de 194 de metri p─âtra╚Ťi dintr-un complex reziden╚Ťial de clas─â premium ├«ntr-o cas─â de lux.Holul de la intrare este pu╚Ťin mai intim, holul este pu╚Ťin mai intim, iar holul de la intrare este pu╚Ťin mai intim. A fost primul lor apartament de "adul╚Ťi" hideaway. Toate proiectele de reamenajare ├«ncep cu o solu╚Ťie de baz─â. ├Än acest caz, a fost relocarea u╚Öii de la intrare ├«n locul potrivit, care a ├«mp─âr╚Ťit apartamentul ├«n dou─â zone: public─â ╚Öi privat─â. Designul monocrom al apartamentului este diluat cu un verde str─âlucitor ├«n dulapurile de buc─ât─ârie ╚Öi ├«n tejgheaua de bar, care a re├«mprosp─âtat imediat fundalul emo╚Ťional al locuin╚Ťei. Dormitorul clien╚Ťilor, decorat ├«n tonuri moi de bej, are un pat cuib cald ╚Öi confortabil. Holul de intrare ╚Öi holul sunt ceva mai serioase ├«n ceea ce prive╚Öte culoarea: podelele ╚Öi pere╚Ťii sunt de culoare c─ârbune. La designul acestor zone se adaug─â postere alb-negru cu vederi din Serbia, o ╚Ťar─â fa╚Ť─â de care proprietarul are un sentiment foarte cald. Datorit─â dinamicii grafice create de contrastele de grafit, alb ╚Öi verde, spa╚Ťiul nu pare plictisitor.

Proiectul designerului Larissa Achkasova Participant la concursul "Cel mai bun design de apartament la

Cite╚Öte mai mult  Un mic apartament pentru un t├ón─âr: designerul Alyona Kovaleva
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: