Piscine într-o casă de țară: un proiect de Dina Panteleeva

Fotografia unei case de țară cu o piscină arată toate posibilitățile de utilizare a materialelor naturale și a vegetației verticale. În acest proiect, casa cu piscină la cheie a devenit un adevărat refugiu de vacanță

O variantă a modului în care pot fi decorate piscinele în casa de la țară, proiect realizat de Dina Panteleeva, participantă la concursul "Grădinăritul vertical al interiorului ( 3D )"

Acest proiect, numit "Sunny Day", ilustrează modul în care pot fi proiectate piscine extravagante într-o casă de țară. În suburbiile Moscovei, piscine într-o casă de țară nu este neobișnuit, în această cabană există, de asemenea, un loc pentru relaxare și spa-zone. Zona centrală cu bolul este foarte luminoasă, datorită ferestrelor mari și a iluminării perimetrale. Pentru a piscina pentru o casă de țară nu arata formulaic, designerul Dina Panteleeva a aplicat o mișcare interesantă folosind elemente de verdeață verticală. Unul dintre pereți este decorat cu o alternanță de dale albe texturate în relief și pătrate mari cu plante. Privind la fotografie, observați marginea de plante suspendate în jurul tavanului. Celelalte zone sunt decorate cu materiale scumpe, dar într-un mod mai degrabă neutru. Cu toate acestea, dacă acordați atenție detaliilor, cum ar fi finisarea pereților din camera de aburi și din camera alăturată, casa cu piscină începe să arate puțin futuristă.

Citește mai mult  Studio-apartament laconic în stil laconic: un proiect de Polina Osochenko
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: