Apartament într-un stil modern: proiect de Varvara Zelenetskaya

Principala regul─â la care trebuie s─â adere un stil modern ├«n interior este confortul. Tonuri confortabile, calme, mobilier confortabil, o varietate de corpuri de iluminat, permi╚Ť├óndu-v─â s─â construi╚Ťi un scenariu luminos diferit.

Interiorul camerei de zi este pus ├«n eviden╚Ť─â de contraste – o combina╚Ťie ingenioas─â de tonuri deschise ╚Öi ├«ntunecate.

Detalii despre apartament: apartament în București de 120 mp..

Proprietarii apartamentului: femeie de afaceri.

Ce vrea clientul: interior aerisit și aspect frumos și plat.

Un aspect frumos apartament de 120 mp. .

Proprietarul acestui apartament spa╚Ťios.. t├ón─âr─â femeie de afaceri. Poate c─â acesta este motivul pentru care designerul Varvara Zelenetskaya a ales motto-ul "casa mea" pentru noul s─âu proiect fort─ârea╚Ťa mea", Dar numai ├«ntr-un mod modern. Pe m─âsur─â ce s-a angajat ├«n acest proiect, designerul s-a confruntat cu provocarea reprezentat─â de proprietarul casei.. crea╚Ťi un sentiment de zbor ├«n interior. Pentru a realiza dorin╚Ťa neobi╚Önuit─â a proprietarului, designerul a decis s─â fac─â din componenta principal─â a designului interior… aer. O extensie vizual─â a spa╚Ťiului este ob╚Ťinut─â datorit─â paletei de lumin─â, a ferestrelor largi ╚Öi a numeroaselor suprafe╚Ťe cu oglinzi.

Living-sufragerie-buc─ât─ârie. Camera de zi este ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n mai multe zone multifunc╚Ťionale. O zon─â de relaxare s-a aliniat ├«n jurul unui covor, o buc─ât─ârie ├«n form─â de L a ocupat un col╚Ť gol, iar ├«ntre ele se afla o chicinet─â.

Cabinet. Aceast─â camer─â are mai multe fa╚Ťete.. aici pentru a lucra ├«n timpul s─âpt─âm├ónii ╚Öi ca dormitor de oaspe╚Ťi ├«n weekend ╚Öi de s─ârb─âtori.

Dormitor. Totul ├«n aceast─â camer─â respir─â confort ╚Öi pace.. culori pastelate, un pat mare, un col╚Ť de lectur─â cu un "earwig" Un fotoliu, o lumin─â bl├ónd─â.

Cite╚Öte mai mult  Apartament ├«n Golful Finlandei: designer Oksana Turchak

Baie. Pentru a crea o atmosfer─â familiar─â, unul dintre pere╚Ťii b─âii este acoperit cu gresie cu un model care aminte╚Öte de modelele de pe tapet. Este un pic cam ├«nfloritor albul impersonal al instala╚Ťiilor sanitare.

Un proiect al designerului Varvara Zelenetskaya "Cel mai bun design de apartament" la .

Catalog cu design plat

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de firma de arhitectură și design a companiei multidisciplinare Eurostroy Management Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect al firmei de arhitectură SL project
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: