Apartament în stil modern american: Proiect de Varvara Zelenetskaya

Stilul american se bazează pe combinarea bucătăriei și a camerei de zi, așezarea mobilierului în centrul camerei, contraste de culori îndrăznețe și texturi interesante.

Fotografie a unei camere de zi în stil american: proiect de Varvara Zelenetskaya

Informații despre apartament: suprafață plană de 186 mp. m pe dealurile Sparrow din București.

Proprietarii apartamentului: cuplu căsătorit.

Dorințele clientului: Interior respectabil în stilul apartamentelor din New York.

Planurile apartamentului după modificări.

Acest apartament se află în București, pe dealurile Sparrow Hills, dar ar arăta confortabil și la ultimul etaj al unei clădiri înalte din Midtown Manhattan. Designul apartamentelor amintește de perioada în care Glenn Miller și Duke Ellington Big Bands cântau în cluburile din New York. Tonul întregului spațiu de locuit este dat de interiorul camerei de zi în stil american. Camera de zi în stil american, deși decorat în conformitate cu canoanele minimaliste moderne, dar un accent puternic pe stilul Art Deco într-o interpretare americană. Camera de zi în stil american este monocromă, dominată de maro, cu stropi ocazionali de burgundia și bej.

Hol de intrare. Zona de intrare este minimalistă și funcțională la maxim- Gresie ușor de curățat pe podea, lambriuri de lemn pe pereți, dulapuri mari. Mobilier doar o masă consolă și un cufăr care servește atât ca scaun, cât și ca spațiu de depozitare suplimentar.

Camera de zi. Această cameră amintește de un decor de film.. Un fotoliu din piele neagră pe un picior rotativ, corpuri de iluminat sub forma unor reflectoare uriașe și perdele grele și întunecate.

Bucătărie. Toate aparatele de bucătărie sunt ascunse în spatele fronturilor de bucătărie goale. Datorită acestui lucru, zona de luat masa este în prim-plan o masă cu picioare încrucișate și un rând de scaune cu spătar înalt.

Citește mai mult  Turist

Dormitorul. Stilul american a împrumutat mult din interioarele britanice.. căpătâi de pat înalte și tapițate, scaune și lămpi cu picioare cu bule mari. Numai în interioarele americane aceste detalii sunt chiar mai masive.

Baie și baie. Baia a fost placată într-o singură culoare cu gresie de format mare, iar instalațiile sanitare au fost placate într-o singură culoare cu gresie de format mare Un mozaic pestriț.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: