Apartament loft duplex cu 5 camere: design de Elena Kabina

Spațiile comune satisfac nevoile tuturor ocupanților, toată lumea se simte bine aici. Dorințele individuale ale fiecărui membru al familiei sunt reflectate în interiorul camerelor private.

interiorul liniștit al livingului-sufragerie permite adăugarea de noi accente cromatice și detalii în funcție de schimbarea anotimpurilor și a stărilor de spirit ale proprietarilor.

Detalii despre apartament: Apartament cu 5 camere cu două niveluri, cu planificare liberă într-o clădire nouă pe Sokol, București. București.

Proprietarii apartamentului: familie de 5 persoane: părinți, fiică, fiu, bunică.

Dorințele clienților: toți membrii familiei trebuie să fie confortabili: fiecare cameră pentru a se potrivi stăpânului.

Planul parterului apartamentului cu 2 etaje.

Al 2-lea plan de etaj 2 nivel plat.

Apartamentul ocupă ultimele două etaje ale unei clădiri noi. Clienți – O familie cu trei generații care trăiesc împreună. Și toți cei care locuiesc în acest spațiu mare trebuie să se simtă confortabil și confortabil. Apartamentele cu 2 niveluri sunt convenabil zonate. Zonele publice se află, în general, la parter, iar apartamentele private la primul etaj pe data de 2. O excepție a fost făcută pentru generația mai în vârstă dormitorul bunicii a fost amplasat la etajul inferior, astfel încât persoana în vârstă să nu fie nevoită să parcurgă kilometri întregi urcând scări abrupte.

O adolescentă i-a cerut designerului să facă să apară camera ei cu un tavan roșu, parchet albastru și perdele verzi. A reușit să convingă că o astfel de revoltă de culori o va obosi după un timp, a sugerat o opțiune luminoasă, dar nu la fel de eclectică în culori.

De asemenea, a trebuit să găsim un compromis rezonabil atunci când am proiectat interiorul dormitorului principal. O cameră de la primul etaj are trei ferestre deodată. Părea o amenajare interesantă, cu multă lumină, dar proprietarii doreau ca această cameră să aibă un aer mai intim și mai privat decât să fie deschisă la "toate vânturile" spațiu. Una dintre deschiderile ferestrelor a trebuit să fie blocată și să se facă o nișă în acest punct.

Citește mai mult  Interiorul luminos în tonuri de lumină cu un minim de partiții: designer Polina Lebedeva

Dimensiunea spațioasă a băii a făcut posibilă instalarea unei căzi mari și înalte. Aici, designerul a trebuit să rezolve o altă problemă ce trebuie făcut pentru ca baia să fie confortabilă pentru toată lumea, inclusiv pentru un copil mic și o doamnă în vârstă. Deci, un podium a apărut în baie.. scările sunt convenabile pentru a urca în cadă.

Hol – scara de aer pe bolțari.

Dulap spațios de-a lungul peretelui larg.

Camera de zi-sufragerie este împărțită în mod clar în zone de grupuri de mobilier. Principiul general al designului interior plat este destinat să fie confortabil pentru toată lumea.

Camera bunicii este proiectată pentru o viață independentă: dulap și bibliotecă, dulap de lenjerie cu un televizor pe el, fotoliu și masă de lucru, noptieră și un raft pentru floarea ei preferată.

Pardoseala de la parterul băii de la parter este mozaicată: modelul turcoaz imită apa care curge din chiuvetă și din cadă.

Camera adolescentei este decorată în culori vii, nu într-un amestec eclectic, așa cum și-a dorit tânăra stăpână, ci în culori complementare roșu și roz.

Mobilierul cu două paturi a fost proiectat pentru camera copiilor: a fost luată în considerare posibilitatea ca o bonă sau prietenii să doarmă peste noapte.

Culorile cele mai luminoase și saturate sunt folosite în interiorul camerei copiilor. Sunt avute în vedere atât zone de joc, cât și zone de studiu.

Dormitorul părinților se află în camera din colț. Una dintre ferestre a fost transformată într-o nișă.

Designerul a vrut să plaseze patul cu capul de pat orientat spre fereastră, transformând perdelele într-un baldachin, dar clienții s-au opus cu vehemență și patul a fost plasat la intrarea în cameră, cu capul de pat pe singurul perete gol.

Citește mai mult  Apartament pentru o persoană tânără cu posibilitatea de a se transforma într-un cuib de familie: designer Valeria Matveychik
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: