Un apartament cu trei camere dintr-unul cu două camere în clădirea I209A: un proiect de Elena Pegasova

Acest proiect este o încercare de a îmbunătăți un apartament tipic cu două camere și de a-l transforma într-o casă confortabilă și confortabilă pentru trei persoane. Rezultatul este un spațiu personal și un spațiu de interacțiune pentru întreaga familie.

Informații despre apartament: Apartament cu un dormitor de 44,3 mp. m în seria I ( 209 )A.

Proprietarii apartamentului: cuplu și fiu adolescent.

Dorințele clientului: Transformați un dormitor cu două dormitoare într-unul cu trei dormitoare.

Dispunerea de bază a unui ( 209 )A Series flat.

În acest proiect, designerul Elena Pegasova a încercat să folosească la maximum fiecare metru pătrat de spațiu de locuit. Spațiul de locuit cu economie de spațiu a fost posibil prin diverse trucuri de design. În primul rând, toate camerele au uși glisante. În al doilea rând, unele camere au fost combinate pentru a mări spațiul de locuit. Camera de zi, de exemplu, este combinat cu holul- rezultatul este o zonă de oaspeți destul de spațioasă, care începe chiar din prag. Baia și WC-ul au fuzionat, de asemenea, într-un singur spațiu: cada de baie a fost înlocuită cu o cabină de duș, o nișă din plăci de gips-carton a fost construită special pentru mașina de spălat și depozitarea produselor chimice de uz casnic. În al treilea rând, designerul a încercat să mărească suprafața utilă a bucătăriei, eliberând-o de mobilierul și echipamentele voluminoase inutile: au fost instalate dulapuri verticale, frigiderul a fost mutat în hol, iar tejgheaua de bar a înlocuit masa de luat masa.

În plus, autorul proiectului a urmărit să înnobileze interiorul unui apartament tipic, adăugându-i un stil "natural" accente- Materiale naturale ( lemn în diverse texturi și gresie porțelanată cu motive de scoarță ) și detalii texturate ( piei de animale pe pereți și pardoseli ) imprimeuri florale pe tapet și cocostârci pe șorțul de bucătărie.

Citește mai mult  Apartament cu grădină orientală cu tavane ușoare din sticlă: designer Rado Di

Singurul dezavantaj al acestui proiect Lipsa de lumină naturală într-o cameră ( dormitorul părinților ) dar acest lucru este inevitabil atunci când se transformă un apartament cu două dormitoare într-unul cu trei dormitoare Nu sunt suficiente ferestre în toate camerele.

Reamenajarea a reușit să facă fără a distruge pereții solizi și transferul de utilități – au fost eliminate doar câteva deflectoare.

O plantă din camera de zi se potrivește cu modelul de plante de pe tapet.

În holul-salon există un dulap cu mezanin și un frigider în alcovul comun. Una dintre ușile dulapului glisant este finisată cu piele artificială de crocodil, Celălalt este oglindă completă.

Masa de luat masa a fost înlocuită cu un tejghea de bar lung Trei scaune realizate din lemn masiv de zebrano.

Blatul de lucru, blatul de bar și chiuveta sunt realizate din noul material Riverstone.. este materialul, care constă în bucăți de marmură de diferite dimensiuni, ținute împreună de o rășină transparentă. Șorțul este din sticlă cu model O gărgăriță.

Bucătăria a fost proiectată în stil minimalist fronturi albe lucioase cu mânere de balustradă. Peretele dinspre bucătărie are dulapuri verticale pentru depozitarea alimentelor.

Camera pentru copii este mică, cu fereastră și balcon. Împărțită vizual într-o zonă de lucru și una de dormit. Locul de muncă este lângă fereastră.

Utilizarea unei uși glisante face posibilă utilizarea întregului spațiu utilizabil al copilului.

Dulap- Biblioteca servește ca unitate de depozitare pentru haine și cărți, iar ușile sale oglindite prezintă silueta unui oraș alb-negru.

În dormitor se află un pat din masiv Genoa cu o cuvertură decorativă din blană de nurcă albă. Perne de accent realizate din blană de diferite culori. Din tavan atârnă un corp de iluminat stilizat în formă de stalactită. Peretele este decorat cu piele.

Citește mai mult  Camera de zi în nuanțe violet: designer Elena Valeeva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: