Apartament lucios într-o schemă monocromă: designerii Olga Katayevskaya și Evgeniy Fiolkovsky

pardoseal─â ╚Öap─â ├«ntr-un apartament poate fi baza de proiectare. Ideea din spatele proiectului se bazeaz─â pe contraste: pardoselile lucioase sunt completate de pere╚Ťi mati ╚Öi de un fundal alb mobilier negru.

Proiect de design func╚Ťional realizat de Olga Katayevskaya ╚Öi Evgeniy Fiolkovsky – c├ó╚Ötig─âtor al premiului pentru cel mai bun interior: cas─â de ╚Ťar─â, apartament

Proprietarul unei case de 160 mp. m nu a vrut s─â aglomereze camera cu mobilier inutil. Prin urmare, designerii Olga Katayevskaya ╚Öi Evgeniy Fiolkovsky au decis s─â ia stilul minimalismului ca baz─â. Schema cromatic─â a fost construit─â pe o combina╚Ťie de alb ╚Öi negru, texturat─â suprafe╚Ťe mate ╚Öi lucioase alternante. Iat─â cum a ap─ârut parchetul turnat cu polimeri lucio╚Öi, combinat cu pere╚Ťi albi mati ╚Öi mobilier negru.

Pentru a intensifica acest contrast, ╚Öor╚Ťul de buc─ât─ârie este decorat cu un strop de lapte pe un fundal negru, iar decorul este accentuat cu mici accente de alte culori. Panoul ro╚Öu de pe hol, designul de baie de culoare taupe ╚Öi peretele albastru din una dintre camere. Atunci c├ónd au luat ├«n considerare schema de iluminat, designerii au optat pentru corpuri de iluminat mari din metal u╚Öor. Pardoselile din polimer turnat din apartament reflect─â foarte bine lumina, iar aceste reflexii confer─â un caracter distinctiv designului func╚Ťional.

Cite╚Öte mai mult  De la un apartament mic la un apartament spa╚Ťios: doar 56 de metri
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: