Apartament monocrom în București: studioul de design AVKUBE

Suprafe╚Ťele, texturile ╚Öi accesoriile folosite variaz─â de la o camer─â la alta, ceea ce confer─â un efect versatil griurilor din camera de zi.

Proprietarii acestui apartament din Bucure╚Öti cu o suprafa╚Ť─â total─â de 140 mp. Ne dorim un interior luminos, f─âr─â extravagan╚Ť─â cromatic─â, cu elemente clasice ╚Öi art deco.

Proiect realizat de studioul de design AVKUBE – participant la concursul "Cel mai bun interior: cas─â de ╚Ťar─â"

Din acest motiv, exper╚Ťii de la studioul de design AVKUBE au creat un interior monocrom, ├«n care detaliile ╚Öi accentele luminoase sunt folosite la minimum.

Toat─â varietatea paletei a fost ├«nlocuit─â cu succes de nuan╚Ťe de gri, negru ╚Öi ( mai pu╚Ťin ) alb. De exemplu, cenu╚Öiul din camera de zi este ├«nviorat doar de un buchet de culori vii; ├«n biroul de studiu.. tapet albastru ├«n stil high-tech. Camera de zi gri, cu toate acestea, nu arat─â plictisitor, ci armonios ╚Öi complet.

Cite╚Öte mai mult  Un apartament cu un dormitor cu o camer─â de zi multifunc╚Ťional─â: studioul de design Vorontsov Workshops
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: