Minimalism monocrom VOGA

Marca turcească VOGA a lansat două noi sisteme de depozitare în stil laconic și modern.

Brandul VOGA, care creează ( living, sufragerie, dormitor ) și accesorii de mobilier de mai bine de jumătate de secol, a lansat o nouă colecție de sisteme de depozitare modulare Sette și Salve. Ambele, ca și celelalte modele ale mărcii, au fost dezvoltate în colaborare cu designeri italieni.

Noile modele oferă o varietate de compartimente de depozitare- cu rafturi deschise, unități cu uși goale sau vitrate și un spațiu pentru un televizor. Designul modern este evidențiat de materialele folosite Sticlă, finisaj lac lucios.
Modelele pot fi văzute și achiziționate în showroom-ul VOGA, deschis în vara anului 2011.

Consultați celelalte produse VOGA și adresele showroom-ului nostru.
Citește mai mult  Vladimir Kutepov despre mobilierul atemporal
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: