Apartament neutru pentru patru persoane: designerul Andrei Yeskarev

Interiorul apartamentului din Odessa este realizat într-o schemă de culori deschise, care se potrivește foarte bine cu mobilierul italian de calitate și cu un set de lămpi pentru dormitor.

Corpuri de iluminat deasupra patului din dormitorul unui apartament spectaculos, un proiect al designerului Alexey Eksarev, c├ó╚Ötig─âtor al competi╚Ťiei Best Apartment Design la

Apartament ├«n Odessa, suprafa╚Ťa total─â de 125 mp. conceput pentru o familie de patru persoane. Austeritate, cump─âtare, zona de confort personal pentru fiecare membru al familiei.. Acestea au fost principalele dorin╚Ťe de proiectare ale proprietarilor. Designerul Aleksei Eskarev, care a lucrat la interior, a combinat holul de intrare, camera de zi ╚Öi buc─ât─âria, care este al─âturat─â de o loggie, ├«ntr-o zon─â comun─â. Camer─â pentru copii ca o unitate separat─â, separat─â de dormitorul p─ârin╚Ťilor printr-un hol spa╚Ťios. Apartamentul are dou─â b─âi, una pentru copii ╚Öi una pentru adul╚Ťi, cu dou─â capete de du╚Ö. Principiul de decorare Concizie ╚Öi calitate. Schema de culori a fost definit─â de locuitorii apartamentului, fiecare pentru spa╚Ťiul s─âu personal. ├Än general, atmosfera este u╚Öoar─â ╚Öi proasp─ât─â. Camera de zi ├«n tonuri de bej, mobilat─â cu mobilier italian elegant Creazione ├«n stil neobaroc. Un candelabru cu spoturi ro╚Öii serve╚Öte ca un accent izbitor. Schema de culori interesant─â a pepinierei: albastru combinat cu obiecte albe ╚Öi negre. Candelabrele ╚Öi l─âmpile din dormitor sunt alese cu grij─â ├«ntr-un stil similar ╚Öi combinate cu mobilierul ╚Öi ╚Ťes─âturile.

Cite╚Öte mai mult  Cum s─â transformi un apartament cu trei camere ├«ntr-un apartament spa╚Ťios cu dou─â camere: proiect realizat de SBM studio
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: