O saună într-o casă

Designerul Elena Zorina vorbește despre importanța unei planificări adecvate într-o casă cu baie, folosind ca exemplu casa de oaspeți "Lesnoy Prostor".

Fără partiții.

Obținerea unui proiect arhitectural care să includă o unitate pentru proceduri de îmbăiere, dar fără nici o separare.. este ideal! Există loc pentru creativitate. Pereții despărțitori sunt formați în funcție de cerințele clientului, determinând forma și dimensiunea camerei.

Varietate în decor.

În acest caz, am proiectat o partiție importantă între sala de duș și baie, care poate stoca toate comunicațiile. Nu arată prea bine pe un perete de lemn.

În schița băii, trei pereți sunt din lemn, în timp ce partea din față, peretele de accent cu mobilier și chiuvetă, este vopsit și placat cu gresie. Prin urmare, a fost posibil să se utilizeze diferite materiale, ceea ce a îmbogățit gama vizuală.

Baie de aburi.

Dimensiunea camerei de aburi din acest proiect este de 9,0 metri pătrați. . Desigur, este proiectat de profesioniști, dar clientul m-a rugat să-mi imaginez ce fel de decor ar putea avea și ce fel de aragaz ar fi potrivit pentru el.

Stilul băii trebuie să rimeze cu elementele de stil Loft care au apărut în interioarele pensiunii. Prin urmare, am sugerat utilizarea unui model de furnir în placarea pereților și decorarea unuia dintre pereți cu un aragaz cu piatră. Pe de altă parte, aragazul are un design modern foarte simplu.

Citește mai mult  Apartament futurist: designerul Yulia Subbotina
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: